MicrosoftTeams-image (3)

Kappelin klar til at svede for Aalborg Håndbold

Den 29-årige svenske målmand, Richard Kappelin, har efter  flere sæsoner i spansk håndbold og det seneste halve år i tropiske Qatar igen sat fødderne på skandinavisk grund. Klar til at tørne ud for Aalborg Håndbold – og de første svede-ture under Nikolaj Jacobsens kommando fra træningsstarten 17. juli. 

– Dejligt at være hjemme i Skandinavien igen. Jeg er klar over, at vi her skal træne hårdere for at komme til at svede, men det glæder jeg mig til. Jeg har haft nogle gode år i Aragon  i den spanske liga og senest i Qatar, men svensk og dansk håndbold ligner mere hinanden i spillestil og måden at gribe f.eks. træningen an på, siger Richard Kappelin, der benytter sommeren til at flytte til Aalborg.  
Kappelin afløser sin landsmand, Johan Sjöstrand, i målet i Aalborg Håndbold og bliver makker med Ole Erevik.  

– Jeg glæder mig til at spille i den danske liga, som er meget stærk. Jeg kender flere af de svenske spillere på holdet og har hørt meget positivt om den fantastiske opbakning, der er til håndbolden i Aalborg Håndbold med mange tilskuere og super-stemning til kampene i Gigantium, siger Richard Kappelin. 

Kappelin har i mange år været en af de bedste svenske keepere. Han er noteret for en række U-landskampe og blev verdensmester med U 21-landsholdet i 2003.  Han blev svensk mester med Alingsås i 2004 og 2009, ligesom han i både 2004 og 2009 blev kåret til bedste målmand i den svenske liga. 
Efter flere sæsoner i Aragon i Spanien, skiftede han ved årsskiftet til Al Gharafa i Qatar, da den spanske klub kom i økonomiske vanskeligheder. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse