MicrosoftTeams-image (3)

Kappelin klar til at svede for Aalborg Håndbold

Den 29-årige svenske målmand, Richard Kappelin, har efter  flere sæsoner i spansk håndbold og det seneste halve år i tropiske Qatar igen sat fødderne på skandinavisk grund. Klar til at tørne ud for Aalborg Håndbold – og de første svede-ture under Nikolaj Jacobsens kommando fra træningsstarten 17. juli. 

– Dejligt at være hjemme i Skandinavien igen. Jeg er klar over, at vi her skal træne hårdere for at komme til at svede, men det glæder jeg mig til. Jeg har haft nogle gode år i Aragon  i den spanske liga og senest i Qatar, men svensk og dansk håndbold ligner mere hinanden i spillestil og måden at gribe f.eks. træningen an på, siger Richard Kappelin, der benytter sommeren til at flytte til Aalborg.  
Kappelin afløser sin landsmand, Johan Sjöstrand, i målet i Aalborg Håndbold og bliver makker med Ole Erevik.  

– Jeg glæder mig til at spille i den danske liga, som er meget stærk. Jeg kender flere af de svenske spillere på holdet og har hørt meget positivt om den fantastiske opbakning, der er til håndbolden i Aalborg Håndbold med mange tilskuere og super-stemning til kampene i Gigantium, siger Richard Kappelin. 

Kappelin har i mange år været en af de bedste svenske keepere. Han er noteret for en række U-landskampe og blev verdensmester med U 21-landsholdet i 2003.  Han blev svensk mester med Alingsås i 2004 og 2009, ligesom han i både 2004 og 2009 blev kåret til bedste målmand i den svenske liga. 
Efter flere sæsoner i Aragon i Spanien, skiftede han ved årsskiftet til Al Gharafa i Qatar, da den spanske klub kom i økonomiske vanskeligheder. 

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse