pokaler_header_new

Klar til kvartfinalen efter 50 minutter med stor koncentration

Vi er klar til kvartfinalen i Santander Cup, som Landspokalturneringen nu hedder. Vi sejrede sikkert 29-23 på udebane over Odder Håndbold, efter at vi havde ført 18-10 ved pausen. 

Hjemmeholdet fulgte med til 5-6 efter 11 minutter. Derefter trak vi fra med godt forsvarsspil, gode redninger og højt tempo i angrebsspillet, så vi afgjorde kampen i 1. halvleg. 

Vi udbyggede føringen i den første del af 2. halvleg, og efter tre kvarters spil havde Odder Håndbold kun scoret 13 gange. Vi havde vores største føring ved 26-15 efter 50 minutter. Så slap koncentrationen op, og vi blev ramt af en række udvisninger. Desuden blev der skiftet godt og grundigt ud, så rytmen i spillet var væk i perioder. 

Alt i alt en godkendt indsats, der betyder, at vi er med i bowlen, når Dansk Håndbold Forbund på tirsdag trækker lod til kvartfinalerne. 

Vi var uden de tre skadede spillere, Søren Westphal, Olafur Gustafsson og Rene Antonsen, mens Christian Jensen blev sparet.

fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...
hoxer

Hoxer: Jeg har en ambition om at vinde titler

Mads Hoxer nøjes ikke med at udskifte den blå Mors-Thy trøje med Aalborg Håndbolds røde dress. Den 21-årige nordvestjyde har også forladt de trygge rammer hjemme hos forældrene i Thisted...