MicrosoftTeams-image (3)

Klar til kvartfinalen efter 50 minutter med stor koncentration

Vi er klar til kvartfinalen i Santander Cup, som Landspokalturneringen nu hedder. Vi sejrede sikkert 29-23 på udebane over Odder Håndbold, efter at vi havde ført 18-10 ved pausen. 

Hjemmeholdet fulgte med til 5-6 efter 11 minutter. Derefter trak vi fra med godt forsvarsspil, gode redninger og højt tempo i angrebsspillet, så vi afgjorde kampen i 1. halvleg. 

Vi udbyggede føringen i den første del af 2. halvleg, og efter tre kvarters spil havde Odder Håndbold kun scoret 13 gange. Vi havde vores største føring ved 26-15 efter 50 minutter. Så slap koncentrationen op, og vi blev ramt af en række udvisninger. Desuden blev der skiftet godt og grundigt ud, så rytmen i spillet var væk i perioder. 

Alt i alt en godkendt indsats, der betyder, at vi er med i bowlen, når Dansk Håndbold Forbund på tirsdag trækker lod til kvartfinalerne. 

Vi var uden de tre skadede spillere, Søren Westphal, Olafur Gustafsson og Rene Antonsen, mens Christian Jensen blev sparet.

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse