pokaler_header_new

Knebent nederlag til U 16 i Randers

Det var lige ved og næsten, da U 16 drenge var på udebane i Randers. De små marginaler gjorde udfaldet, så Randers vandt 32-29, efter at vi havde ført 16-14 ved pausen.

Vi startede kampen bedst, og efter 10 minutter var vi foran 8-4. Randers kom godt tilbage og udlignede til 10-10, men vi trak fra til pauseføring på 16-14.

De to hold fulgtes ad i 2. halvleg, men Randers var i spidsen det meste af tiden. Fem minutter før tid var stillingen 28-28, men tre scoringer i træk sikrede Randers sejren, og det var især i denne periode, at marginalerne ikke var med os.

Nederlaget betyder, at vi nu har mistet kontakten til de to førende hold i puljen, Skanderborg og Randers, som er godt på vej mod pladsen i ligaen efter jul.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Christian Jensen 11, Martin Rubæk 5, Casper Holmen 4, Thomas Mosbjerg 2,  Patrich Pheiffer 2, Rasmus Bering 2 og Thor Madsen 2 og Anders Faulkner 1.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...