MicrosoftTeams-image (3)

Knebent nederlag til U 16 i Randers

Det var lige ved og næsten, da U 16 drenge var på udebane i Randers. De små marginaler gjorde udfaldet, så Randers vandt 32-29, efter at vi havde ført 16-14 ved pausen.

Vi startede kampen bedst, og efter 10 minutter var vi foran 8-4. Randers kom godt tilbage og udlignede til 10-10, men vi trak fra til pauseføring på 16-14.

De to hold fulgtes ad i 2. halvleg, men Randers var i spidsen det meste af tiden. Fem minutter før tid var stillingen 28-28, men tre scoringer i træk sikrede Randers sejren, og det var især i denne periode, at marginalerne ikke var med os.

Nederlaget betyder, at vi nu har mistet kontakten til de to førende hold i puljen, Skanderborg og Randers, som er godt på vej mod pladsen i ligaen efter jul.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Christian Jensen 11, Martin Rubæk 5, Casper Holmen 4, Thomas Mosbjerg 2,  Patrich Pheiffer 2, Rasmus Bering 2 og Thor Madsen 2 og Anders Faulkner 1.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse