MicrosoftTeams-image (3)

Knebent nederlag til U 16 i Randers

Det var lige ved og næsten, da U 16 drenge var på udebane i Randers. De små marginaler gjorde udfaldet, så Randers vandt 32-29, efter at vi havde ført 16-14 ved pausen.

Vi startede kampen bedst, og efter 10 minutter var vi foran 8-4. Randers kom godt tilbage og udlignede til 10-10, men vi trak fra til pauseføring på 16-14.

De to hold fulgtes ad i 2. halvleg, men Randers var i spidsen det meste af tiden. Fem minutter før tid var stillingen 28-28, men tre scoringer i træk sikrede Randers sejren, og det var især i denne periode, at marginalerne ikke var med os.

Nederlaget betyder, at vi nu har mistet kontakten til de to førende hold i puljen, Skanderborg og Randers, som er godt på vej mod pladsen i ligaen efter jul.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Christian Jensen 11, Martin Rubæk 5, Casper Holmen 4, Thomas Mosbjerg 2,  Patrich Pheiffer 2, Rasmus Bering 2 og Thor Madsen 2 og Anders Faulkner 1.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse