MicrosoftTeams-image (3)

Kolding bedst i en kamp, hvor vi manglede sidste 10 pct.

På en dag, hvor vi ikke fik sat tacklingerne, som vi skulle – og redningerne først kom mod slutningen af kampen,  var det fortjent, at KIF Kolding kunne nappe de to point.

Kolding afgjorde i realiteten kampen fra det 11. til det 15. minut i 2. halvleg ved at gå fra føring på 22-21 til 26-21, og det lykkedes os ikke at komme tilbage. Rutinen i kraft af Spellerberg, Boesen, Karlsson, Schnuckel  og Lars Christiansen lader ikke en sådan føring gå af hænde.

I resten af kampen var det blot et spørgsmål, om sejren blev på tre, fire eller fem mål.

– Sålænge vi scorede, havde vi mulighederne, men vi lukkede ikke godt nok af i forsvaret mod det rutinerede Kolding-hold, sagde topscorer Kristian Kjelling efter kampen.

Det gik også fint med scoringerne i begyndelsen af kampen. Vi førte indtil 7-7, og det var helt lige, indtil Bo Spellerberg sikrede Kolding føring ved pausen. Men fra begyndelsen at 2. halvleg begyndte man at ane udfaldet af kampen, fordi Kolding fik indstillet forsvaret rigtigt, og vi missede et par oplagte chancer. I den anden ende af banen kom Kolding ofte let til sine scoringer.

Nederlaget betyder, at der nu er tre point op til Skjern på femtepladsen, så vi skal have fuldt udbytte af de sidste fem kampe i grundspillet, hvoraf den første er på hjemmebane i Gigantium på fredag kl. 19.30 mod SønderjyskE.

Igen var der super-opbakning på tilskuerpladserne i Gigantium. Publikum forsøgte at hjælpe spillerne, men desværre forgæves. Vi ses forhåbentligt igen på fredag.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse