MicrosoftTeams-image (3)

Kom i god tid onsdag

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til onsdagens Champions League-opgør mod THW Kiel i Sparekassen Danmark Arena.

Samtlige billetter til onsdagens kamp er revet væk, hvilket betyder at 5.500 tilskuere vil overvære kampen. For at sikre at alle er på plads til kampstart kl. 18.45, opfordrer vi til at man kommer i ekstra god tid.

Dette skyldes dels, at myldretidstrafikken i og omkring Aalborg forventes at være tæt, ligesom vejrudsigten melder om både regn og kraftige vindstød i tiden frem mod kampen, hvilket også kan påvirke parkeringssituationen på parkeringspladserne ved Sparekassen Danmark Arena.

– Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan for at vores tilskuere får den bedste mulige oplevelse, og da vi ved, at der til store kampe som onsdagens opgør vil være ekstra pres på trafikken og parkeringspladserne, håber vi at så mange som muligt vil sørge for at komme hjemmefra i god tid.

– Samtidig skal man ikke glemme, at man med den nye Plusbus nemt kan komme både til og fra Sparekassen Danmark Arena med offentlig transport, hvor det jo er gratis at køre med hvis man viser sin billet til kampen, så den mulighed er bestemt også noget vi anbefaler, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Læs mere om parkeringsforholdene ved og omkring Sparekassen Danmark Arena her – og læs her mere om muligheden for gratis transport til og fra Aalborg Håndbolds kampe med NT.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse