PARKERING

Parkeringsforhold

Det er kun tilladt at parkere i de afmærkede båse i parkeringsanlægget omkring Sparekassen Danmark Arena.

Parkering i rabatter er pr. 1. marts 2014 ikke tilladt og vi har erfaring med, at parkeringskontrollen i Aalborg er meget effektiv, så der er en stor opfordring til at parkere lovligt.

Ved store arrangementer med mange gæster opfordres bilister til at komme i god tid og evt. opsøge parkeringspladser i nærområdet.

Infrastruktur ved Gigantium

Røde P-pladser: Hvis du vil have en bedre oplevelse og samtidig undgå kø.

Ved transport i køretøj: Kør hjemme fra i god tid. Parker på de røde P-arealer ved universitetet. Nielsborsvej/Fibigerstræde eller på Langagervej over for Det Nordjyske Mediehus.

Indkørsel ved rundkørsel 2. Du sparer masser af tid når du skal forlade området igen, og så er det en grønnere løsning. Der er ca. 10-12 minutters gåtur fra p-arealerne til Gigantium, og så får du gået dagens skridt.

Blå P-pladser: Forvent kø når du forlader området.

Indkørsel ved rundkørsel 1. De blå P-områder er de officielle parkeringsmuligheder tættest på Gigantium. Interessen for Aalborg Håndbold stiger markant, og vi har flere tilskuere til kampene end nogensinde. Vi ved, at parkeringsmulighederne ikke er optimale og arbejder derfor kontinuerligt på at forbedre infrastrukturen med Aalborg Kommune. Vi vil derfor opfordre alle vores fans og samarbejdspartnere til at benytte sig af de røde P-arealer.

Håndbold i verdensklasse