MicrosoftTeams-image (3)

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer "Legendedag" hvor du kan møde Håvard Tvedten.

Billetter

Der er endnu ledige pladser til dagens kamp.

Køb via linket herunder.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Legendedag i aften

I forbindelse med aftenens opgør afholder vi “Legendedag”, hvor en af Aalborg Håndbolds største legender gennem tiden, Håvard Tvedten, gæster Sparekassen Danmark Arena.

Før kampen kan du høre interview med Tvedten i DRINX Caféen kl. 18.30 og efterfølgende kan du selv møde Håvard ved VWs stand i arenaen til en autograf eller selfie. Det sker i tidsrummet fra kl. 19.00-19.15.

Endelig vil Håvard Tvedten også bære dagens kampbold på banen umiddelbart før de to hold løber på banen.

Aktiviteter på dagen

I fanzonen kan du før kampen deltage i Volkswagens konkurrence, hvor du kan vinde transport og to billetter til CL-kampen på udebane mod Kiel 16. november.

Ved Volkswagens stand i Arenaen kan du også i anledning af legendedagen møde Håvard Tvedten og deltage i konkurrencen om en signeret Tvedten trøje.

Merchandise

Du kan som altid blive klædt på til kamp i vores merchandisebutik i arenaen.

I anledning af legendedagen har du til dagens kamp mulighed for at tilkøbe tryk med ”TVEDTEN” til din spillertrøje.

Se og prøv de nye spillertrøjer og mange andre nyheder, ligesom du som altid finder både sweatshirts, T-shirts og meget mere i vores merchandiseshop.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 17.00, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver også onsdag mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet.

Som noget nyt kan du downloade Gigantiums app til din telefon, så du kan følge trafik, ventetid og parkeringssituationen ved Sparekassen Danmark Arena. Læs mere her.

Tag bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Som noget nyt kan du nu også tage Plusbussen til Gigantium, hvilket går hurtigere end tidligere bybusser.

Se køreplanen for Plusbus/linje 2 her.

Program for dagen

Kl. 17.00 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner.

Kl. 18.00 DRINX Caféen åbner.

Kl. 18.30 Interviews, konkurrencer og optakt på scenen i DRINX Caféen.
Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 18.45 Spillerne varmer op på banen.

Kl. 19.30 Kampstart Aalborg Håndbold-KIF Kolding

Ca. kl. 21.15 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med Aalborg Håndbolds spillere på banen.

Ny bod til mad og drikkevarer

Fra og med denne sæson vil der være endnu en mulighed for fans og tilskuere til at handle i forbindelse med kampene i Sparekassen Danmark Arena. Den nye bod vil være placeret i hjørnet bag sektion O, og vil være let tilgængelig for alle tilskuere fra sektion K til Q. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til aftenens kamp i Sparekassen Danmark Arena!

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse