MicrosoftTeams-image (3)

Landin: Glæder mig til Champions League

Onsdag aften lyder startskuddet til Machineseeker EHF Champions League, når det på udebane gælder sidste sæsons finalister fra Industria Kielce. Målmand Niklas Landin ser her frem mod opgøret.

I de første tre opgør i Herreligaen er det blevet til lutter sejre, ikke mindst takket være en god defensiv og stærke indsatser fra Niklas Landin mellem stængerne.

– Jeg synes det hele tiden bliver bedre og bedre og vi lærer hinanden bedre at kende. Generelt har forsvaret stået fint i alle kampe. Der har været færre tekniske fejl i spillet, så modstanderne ikke har fået så mange kontraløb – og når vi har spillet seks mod seks set i forsvaret har det set rigtig fint ud, vurder landsholdsmålmanden, der søndag aften leverede en redningsprocent på 41,4 i sejren over Ribe-Esbjerg HH.

Onsdag aften øges sværhedsgraden dog betydeligt, når modstanderen i første runde af sæsonens pulje i Machineseeker EHF Champions League er seneste sæsons finalister fra Industria Kielce. Den første af i alt syv modstandere i puljespillet.

– Vi går selvfølgelig benhårdt efter at komme videre til knockout-fasen, og når først man er der så kan alt ske. Jeg synes at vi har truppen til at kunne spille op med mange af holdene, og derudover er det nok lidt dagsformen der afgør resultaterne. Alt i alt mener jeg, at vi har kvaliteten og spillerne til at kunne drømme om at nå til final 4 i Köln, vurderer Landin, der samtidig erkender at modstanderne i pulje A kommer til at give udfordringer for Aalborg Håndbold.

– Det er en ekstremt hård pulje synes jeg, vel vidende at det er mange af de samme hold man møder år efter år i Champions League. For os gælder det at holde fokus på både Herreligaen og Champions League, hvor vi skal se om ikke vi kan opnå en god placering. Det vigtigste er at selvfølgelig at gå videre, men kan man slutte blandt de to øverste i puljen betyder det ekstremt meget i forhold til knald-eller-fald-kampene. Jeg vil dog gerne understrege, at vores fokus lige nu kun er på den næste kamp.

Alt i alt mener jeg, at vi har kvaliteten og spilleren til at kunne drømme om at nå til final 4 i Köln

Når talen falder på onsdagens modstander fra Kielce er der stor respekt at spore hos Aalborg Håndbolds målvogter, der anerkender at der venter en endog meget stor udfordring.

– Kielce på udebane er et ekstremt svært sted at spille, og der er ikke mange hold der får point med hjem derfra. Holdet har de seneste mange år vist at de er blandt de bedste, hvilket vi så med deres plads i finalen til Final4 i seneste sæson.

– Det er et hold der løber meget og de formår altid at få utrolig mange angreb i løbet af en kamp. De er den type hold der bare klør på i 60 minutter, og så kigger de først på måltavlen efter kampen. Deres træner Talant Dujsjebajev vil gerne have at de bare kører på hele kampen, og så må man bare sige, at de er et hold der tror på at de er bedre end modstanderne, lyder det videre fra Niklas Landin, der har været med til at eliminere polakkerne fra Champions League med både Rhein-Neckar Löwen og THW Kiel.

Målmanden ved derfor hvad det kræver, hvis der skal point med hjem i kufferten fra onsdagens opgør.

– Vi skal tro på egne evner og at vi kan vinde over dem. Kampen bliver sandsynligvis spillet i et højt tempo, så der vil hele tiden være perioder hvor man kan hente hurtige mål på dem, fordi de kører op i meget højt gear. Vi føler til gengæld at vi kan spille frit, så vi giver det en chance, og jeg glæder mig bare til at komme i gang med kampene i Champions League, afrunder og give det et skud.

 

Onsdagens opgør fløjtes i gang kl. 18.45 i Hala Legionów i Kielce og kampen kan følges direkte via streaming på Handball Kanalen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse