MicrosoftTeams-image (3)

Langt under niveau mod SønderjyskE, der vandt fortjent

På en aften, hvor vi spillede og fightede langt under niveau, løb vi ind i en omgang regulære øretæver mod et veloplagt og godt spillende hjemmehold i Sønderborg. Sønderjyderne vandt fortjent 27-21 efter 13-10 ved pausen. 

Vi var godt med fra kampens start og havde chancer til en mere end den et måls føring, det blev til frem til 7-7 efter godt et kvarter. Under overfladen var det tydeligt at se, at vi manglede både tempo, ideer til løsninger i spillet og koncentration i både afslutninger og i forsvarsspillet. 

Ole Erevik holdt fanen højt i målet, men også han måtte ind imellem kapitulere. Vi var med til 9-9 med syv minutter tilbage af 1. halvleg, men så indfandt måltørken sig, og hjemmeholdet gik – anført af velskydende Kasper Køser og Claus Kjeldgaard – til pausen med føring på 13-10 efter en halvleg, hvor også Anders Petersen viste storspil i hjemmeholdets mål. 

Søren Westphal begyndte i målet efter pausen, men han kunne ikke forhindre os i en katastrofal start på 2. halvleg, hvor vi på syv minutter kom bagud 18-11. Så var den kamp afgjort. Der blev forsøgt med mange forskellige opstillinger, men ingen ramte niveauet – hverken individuelt eller som hold. 

Vi nåede på 25-21, inden hjemmeholdet lukkede og slukkede med to mål til slutresultatet 27-21 i den totalt udsolgte hal i Sønderborg, hvor der altid er en fantastisk stemning. 

Det er tid til evaluering, når spillerne igen møder til træning og ser frem mod en særdeles vanskelig opgave søndag kl. 15.10 på udebane i Kielce i Polen i Champions League. 

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse