pokaler_header_new

Langt under niveau mod SønderjyskE, der vandt fortjent

På en aften, hvor vi spillede og fightede langt under niveau, løb vi ind i en omgang regulære øretæver mod et veloplagt og godt spillende hjemmehold i Sønderborg. Sønderjyderne vandt fortjent 27-21 efter 13-10 ved pausen. 

Vi var godt med fra kampens start og havde chancer til en mere end den et måls føring, det blev til frem til 7-7 efter godt et kvarter. Under overfladen var det tydeligt at se, at vi manglede både tempo, ideer til løsninger i spillet og koncentration i både afslutninger og i forsvarsspillet. 

Ole Erevik holdt fanen højt i målet, men også han måtte ind imellem kapitulere. Vi var med til 9-9 med syv minutter tilbage af 1. halvleg, men så indfandt måltørken sig, og hjemmeholdet gik – anført af velskydende Kasper Køser og Claus Kjeldgaard – til pausen med føring på 13-10 efter en halvleg, hvor også Anders Petersen viste storspil i hjemmeholdets mål. 

Søren Westphal begyndte i målet efter pausen, men han kunne ikke forhindre os i en katastrofal start på 2. halvleg, hvor vi på syv minutter kom bagud 18-11. Så var den kamp afgjort. Der blev forsøgt med mange forskellige opstillinger, men ingen ramte niveauet – hverken individuelt eller som hold. 

Vi nåede på 25-21, inden hjemmeholdet lukkede og slukkede med to mål til slutresultatet 27-21 i den totalt udsolgte hal i Sønderborg, hvor der altid er en fantastisk stemning. 

Det er tid til evaluering, når spillerne igen møder til træning og ser frem mod en særdeles vanskelig opgave søndag kl. 15.10 på udebane i Kielce i Polen i Champions League. 

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...