pokal header web

Larsen: Final4 er stort for både spillere og klub

Mens vores spillere har forberedt sig i træningslokalet  til semifinalen i Final4 imod Nordsjælland Håndbold, har direktør Jan Larsen og de øvrige ansatte haft lange og travle dage på kontoret med planlægningen af Final4 sammen med Divisionsforeningen Håndbold og de tre andre klubber, der deltager.

– Både spillerne og vi andre glæder os til, at Final4 fyres af hen over weekenden efter et langt tilløb. Det er et stort og spændende arrangement, som vi er stolte over at være med til arrangere. Billetsalget er gået forrygende, og godt 8.000 tilskuere vil være på lægterne over de to dage. Det er dejligt med en så massiv opbakning, og jeg håber, at det giver maksimal opbakning til vores drenge inde på banen mod Nordsjælland, så vi bliver klar til finalen søndag, siger Jan Larsen.  

– Det vil være stort for os allerede i klubbens første sæson at stå i en finale – og allerhelst gå helt til tops, siger Jan Larsen.

Det er fortsat muligt at købe billetter til Final4 her på hjemmesiden, ligesom de kan købes ved indgangen i Gigantium op til kampene lørdag og søndag.

Nordsjælland Håndbold er lørdagens modstander i semifinalen. Vi har tidligere vundet hjemmekampen i ligaen mod sjællænderne, men har ellers ikke udpræget gode erfaringer med at spille mod dem.

Holdets sidste skanse er veteranen Peter Nørklit, der på sine gode dage kan lukke helt af. I angrebet styres spillet af Chris Jørgensen, der både er en mester i at sætte spille op og samtidig være farlig. Han omgives i bagkæden af brødrene Sebastian og Nikolaj Koch-Hansen  H: C. Lund og islændingen Olafur Gudmundsson, der er lejet i AG København, og som var på det islandske landshold til EM. På fløjene spiller primært Magnus Bramming og Anders Christensen, og på stregen Gisli Kristjansson og Alexander Lynggaard.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse