pokaler_header_new

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i Idrætscenter Jammerbugt.

De to første nytilkommere i Mads Hoxer og Andreas Flodman er blevet taget godt i mod, og du kan blandt andet allerede nu læse et opstartsinterview med førstnævnte her. Han har brugt de seneste to uger på at lære sine holdkammerater at kende og blive spillet sammen, og hans debutkamp med Aalborg Håndbold bliver mod ingen ringere end hans tidligere klub Mors-Thy Håndbold. Svenske Flodman gennemgik i sommerferien en mindre knæoperation, som holder ham fra banen lidt endnu.

Vi spiller vanligt tætte kampe mod Mors-Thy Håndbold, og vi glæder os til endnu engang at byde de lokale rivaler fra Bette Balkan op til dans.

Vi skal endelig tilbage på håndboldbanen lørdag og starte forberedelserne mod sæsonen, som officielt skydes i gang ved Sparekassen Danmark Super Cup. Billetter til arrangementet kan købes her.

Vi er fortsat uden Mikkel Hansen, der tiltræder i Aalborg Håndbold mandag 22. august. Vi må desuden undvære Benjamin Jakobsen, Jesper Nielsen og Martin Larsen, der sidder over med skader.

Kampstart er som nævnt 13.00, og billetter til kampen kan købes i døren til blot 25 kr.

Derudover venter der følgende testkampe frem mod sæsonstart:
– Onsdag 10. august kl. 19.00: Aalborg Håndbold – Kolstad Håndball, Østervrå. Kampen er udsolgt!
– Fredag 12. august kl. 18.45: ØIF Arendal – Aalborg Håndbold, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Lørdag 13. august kl. 15.00: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Søndag 14. august kl. 11.00: Aalborg Håndbold – SC Magdeburg, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Torsdag 18. august kl. 18.30: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold, Vadum. Billetsalg i døren til 50 kr.

Vi håber på at se jer til sæsonens første kamp!

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...