MicrosoftTeams-image (3)

Lørdagens modstander er SønderjyskE

Efter to ugers landsholdspause fløjtes der lørdag igen op til kamp i HTH Herreligaen, hvor Aalborg Håndbold på udebane gæster SønderjyskE. Victor Kløve ser her frem mod opgøret.

Kampen i Sønderborg bliver således starten på anden halvdel af efteråret, hvor Aalborg Håndbold efter to ugers landsholdspause er klar til at genoptage jagten på en topplacering i HTH Herreligaens grundspil.

Talentfulde Victor Kløve glæder sig til igen at spille kampe sammen med holdkammeraterne, efter at have været på opgaver med det danske U/20-landshold i den seneste uge.

– Sammen med U/20-landsholdet var jeg til 4-nationers turnering i Ungarn, hvor vi inden afrejse havde et par træningsdage i Ishøj. Første kamp var mod Ungarn, hvor vi vandt, og derefter ventede Frankrig, som vi også besejrede, så det var en fed tur og det var dejligt at se alle landsholdskammeraterne igen, men det er også at godt at være samlet med holdet her i Aalborg igen. Der venter os nogle spændende uger må man sige, lyder det fra Victor Kløve.

SønderjyskE er inden opgøret lørdag eftermiddag placeret på en 10. plads i HTH Herreligaen, hvor man efter syv kampe har opnået seks point, blandt andet via sejre over Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold, mens man spillede tæt op med både BSH og Fredericia.

For os gælder det om at vise, at selvom vi har været væk fra hinanden i en uge, så er vi professionelle og kan tage en sejr med hjem.

– Det er altid en svær kamp mod SønderjyskE synes jeg. Først skal man på en lang køretur, og man ved at hjemmeholdet altid kommer ud med fuld tænding, så den fordel har de, og det betyder, at vi skal være helt klar fra start.

– For os gælder det om at vise, at selvom vi har været væk fra hinanden i en uge, så er vi professionelle og kan tage en sejr med hjem. Spillemæssigt skal vi stå godt i forsvaret og sætte os på tingene, ligesom vi gerne vil ud at løbe med dem. Gør vi det, så skal vi nok få åbnet dem og vise, at vi skal have to point igen, vurderer Victor Kløve, der i samme åndedrag anerkender, at hjemmeholdet har flere stærke profiler.

– En Noah Gaudin kan være svær at have med at gøre, han er en god individualist, der har et godt skud og et stærkt fintespil, og så har han to stærke stregspillere i Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge, som han er god til at samarbejde med. Andreas Lang er en god duelspiller og en anden profil, som vi skal holde øje med, så vi har respekt for dem, for de har gjort det godt, men omvendt skal vi gerne møde dem med en masse fysik, som i de andre kampe vi har spillet, og så skal vi vise, at der er klasseforskel på dem og os, afrunder Victor Kløve.

Lørdagens kamp spilles kl. 16.10 i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg og kan ses direkte på TV2.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse