MicrosoftTeams-image (3)

Må vi præsentere: Richard Kappelin – ny spiller i klubben

Vi så Richard Kappelin, der fylder 30 år 30. september,  gøre et godt indhop i kampen mod KIF Kolding København i lørdags. Han har nu været i klubben siden 1. juli – og vi har stillet ham fem spørgsmål.

– Du har nu spillet og trænet i Aalborg Håndbold i snart to måneder. Hvad er dit indtryk af klubben, træningen og niveauet?

– Jeg synes, klubben virker meget professionel med rigtige gode arrangementer omkring kampene. Holdet er en interessant blanding af gamle og unge spillere.

– Hvad er forskellen på træningen for målmænd i Sverige, Spanien, Qatar og Danmark??

– Forskellen har mere at gøre med, hvilke trænere man har end hvilket land, man er i. Samtidig har man selv samlet sig så meget erfaring i årenes løb, at man selv kan styre øvelserne.

– Hvad er dine ambitioner for dig selv og for holdet i denne sæson?

– Jeg håber, at vi får en god sæson i både ligaen og i Champions League. På det personlige plan håber jeg at kunne bidrage med kvalitet og rutine til holdet, og jeg håber, at jeg etablerer mig i ligaen som en af ligaens bedste målmand på samme måde, jeg har været i Spanien de seneste sæsoner.

– Hvad er dit indtryk af målmandskollega Ole Erevik?

– Ole er en kanon fyr. Vældig ung i sindet trods sin høje alder!! Har altid en norsk historie i baglommen, og han arbejder altid hårdt på at inddrive penge til holdets bødekasse. Taler desuden rigtigt godt svensk i betragtning af, at han er nordmand.

– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?

– Lige nu går meget af min fritid med vores to måneder gamle søn, Charlie. Han er et rigtigt energi-bundt, så der er fuld fart på derhjemme for fru Ida og jeg. Desuden er er jeg meget sports- og økonomi-interesseret, og jeg elsker at rejse.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse