MicrosoftTeams-image (3)

Må vi præsentere: Richard Kappelin – ny spiller i klubben

Vi så Richard Kappelin, der fylder 30 år 30. september,  gøre et godt indhop i kampen mod KIF Kolding København i lørdags. Han har nu været i klubben siden 1. juli – og vi har stillet ham fem spørgsmål.

– Du har nu spillet og trænet i Aalborg Håndbold i snart to måneder. Hvad er dit indtryk af klubben, træningen og niveauet?

– Jeg synes, klubben virker meget professionel med rigtige gode arrangementer omkring kampene. Holdet er en interessant blanding af gamle og unge spillere.

– Hvad er forskellen på træningen for målmænd i Sverige, Spanien, Qatar og Danmark??

– Forskellen har mere at gøre med, hvilke trænere man har end hvilket land, man er i. Samtidig har man selv samlet sig så meget erfaring i årenes løb, at man selv kan styre øvelserne.

– Hvad er dine ambitioner for dig selv og for holdet i denne sæson?

– Jeg håber, at vi får en god sæson i både ligaen og i Champions League. På det personlige plan håber jeg at kunne bidrage med kvalitet og rutine til holdet, og jeg håber, at jeg etablerer mig i ligaen som en af ligaens bedste målmand på samme måde, jeg har været i Spanien de seneste sæsoner.

– Hvad er dit indtryk af målmandskollega Ole Erevik?

– Ole er en kanon fyr. Vældig ung i sindet trods sin høje alder!! Har altid en norsk historie i baglommen, og han arbejder altid hårdt på at inddrive penge til holdets bødekasse. Taler desuden rigtigt godt svensk i betragtning af, at han er nordmand.

– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?

– Lige nu går meget af min fritid med vores to måneder gamle søn, Charlie. Han er et rigtigt energi-bundt, så der er fuld fart på derhjemme for fru Ida og jeg. Desuden er er jeg meget sports- og økonomi-interesseret, og jeg elsker at rejse.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse