MicrosoftTeams-image (3)

Målfattig 2. halvleg årsag til første nederlag efter jul

Efter ni kampe uden nederlag måtte vi forlade Skærring-Hallen uden point i opgøret mod HEI/VRI fra Aarhus. Vi havde inden kampen sikret os førstepladsen i rækken, og det var måske derfor, at mange af vores spillere ikke spillede op til vanlig standard. Nederlaget blev på 26-24, efter at vi have været bagud 17-15 ved pausen.

Vi begyndte kampen bedst, men holdene fulgtes ad det første kvarter. Fra 10-10 lykkedes det hjemmeholdet at bringe sig foran med fire mål, men vi fik pyntet på stillingen og var bagud 17-15 ved pausen.

Vi var bagefter hele 2. halvleg. Ganske vist var afstanden ikke stor, men vi formåede ikke at få kontakt. Vi manglede skarpheden og scorede kun ni mål efter pausen.

Vores målmand, Frederik Torp, stod en god kamp med 12 redninger, men det var ikke nok til at forhindre turneringens første nederlag efter jul.

Med førstepladsen i rækken har vi sikret os to kampe om det jyske mesterskab mod Ribe-Esbjerg. Første kamp spilles i Aalborg, mens returkampen spilles i Guldagerhallen.

Målscorere mod HEI/VRI: Casper Holmen 6, Magnus Saugstrup 5, Patrick Pheiffer 4, Thomas Mosbjerg 3, Martin Rubæk 2, Christoffer Holst 2, Daniel Christensen 1 og Thor Madsen 1.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse