pokaler_header_new

Masser af kampe for vores landsholdsspillere

Mens Mads Mensah Larsen allerede stemplede ind i den danske landsholdslejr i Aarhus i bestræbelserne på at sikre sig en af de 16 VM-billetter til Sevilla i Spanien, så skal vores svenske og norske landsholdsspillere i aktion fra 2. januar og 12 dage frem. 

Mads Mensah Larsen har mange træninger og tre landskampe mod henholdsvis Tunesien, Montenegro og Slovenien foran sig – 5. januar mod Montenegro i Gigantium i Aalborg – inden landstræner Ulrik Wilbek 7. januar sætter navne på de spillere, der skal med til VM. 

Det svenske landshold med Johan Jakobsson, Niklas Barud og Tobias Aren – Johan Sjöstrand har meldt fra til denne samling – mødes 2. januar og spiller følgende landskampe: 

3. januar: Tyskland
8. januar: Island
10. januar: Tjekkiet
11. januar: Østrig
13. januar: Norge. 

Målmanden Ole Erevik, der har været sengeliggende med influenza hele julen og ikke var med i kampen i Aarhus, mødes med sine norske landsholdskolleger 2. januar og rejser derefter til Kroatien for at spille to landskampe mod dem 5.og 7. januar. Derefter gælder det en firenationrs-turnering hjemme i Norge: 

10. januar mod Østrig
11. januar mod Tjekkiet
13. januar mod Sverige. 

Håvard Tvedten er p.t. forhindret i at spille på det norske landshold, mens Kristian Kjelling, der også er skadet p.t., generelt har meldt fra til det norske landshold. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...