MicrosoftTeams-image (3)

Masser af kampe for vores landsholdsspillere

Mens Mads Mensah Larsen allerede stemplede ind i den danske landsholdslejr i Aarhus i bestræbelserne på at sikre sig en af de 16 VM-billetter til Sevilla i Spanien, så skal vores svenske og norske landsholdsspillere i aktion fra 2. januar og 12 dage frem. 

Mads Mensah Larsen har mange træninger og tre landskampe mod henholdsvis Tunesien, Montenegro og Slovenien foran sig – 5. januar mod Montenegro i Gigantium i Aalborg – inden landstræner Ulrik Wilbek 7. januar sætter navne på de spillere, der skal med til VM. 

Det svenske landshold med Johan Jakobsson, Niklas Barud og Tobias Aren – Johan Sjöstrand har meldt fra til denne samling – mødes 2. januar og spiller følgende landskampe: 

3. januar: Tyskland
8. januar: Island
10. januar: Tjekkiet
11. januar: Østrig
13. januar: Norge. 

Målmanden Ole Erevik, der har været sengeliggende med influenza hele julen og ikke var med i kampen i Aarhus, mødes med sine norske landsholdskolleger 2. januar og rejser derefter til Kroatien for at spille to landskampe mod dem 5.og 7. januar. Derefter gælder det en firenationrs-turnering hjemme i Norge: 

10. januar mod Østrig
11. januar mod Tjekkiet
13. januar mod Sverige. 

Håvard Tvedten er p.t. forhindret i at spille på det norske landshold, mens Kristian Kjelling, der også er skadet p.t., generelt har meldt fra til det norske landshold. 

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse