MicrosoftTeams-image (3)

Mesterhold mødes i Jutlander Bank Arena

De forsvarende danske mod de forsvarende tyske mestre er på menuen onsdag aften i Jutlander Bank Arena, og ingredienserne til et vaskeægte håndboldbrag er derfor i den grad til stede, når THW Kiel kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret vises direkte på TV3 Sport fra kl. 18.00.

I sidste uge var vi ligeledes i aktion på hjemmebane i EHF Champions League, hvor vi sendte de franske vicemestre fra HBC Nantes hjem med et nederlag på otte mål.

Med den sejr fastholdte vi maksimumpoint efter de fire første gruppekampe – og det er vi klar til at forsvare onsdag aften mod Kiel.

Der er dog ingen tvivl om, at der venter os en svær udfordring. Nordtyskerne har et profilspækket mandskab med høj kvalitet på samtlige positioner.

Det har de bevist over en lang årrække med sidste års tyske mesterskab samt en udsat VELUX EHF Final4 plads som seneste eksempel.

Forud for denne sæson har de ligeledes oprustet med Sander Sagosen, der jo tidligere har boltret sig her i klubben i tre sæsoner, som kulminerede med det danske mesterskab i 2017.

Sander Sagosen er sammen med Niklas Landin netop vendt tilbage fra en skadespause, og de var således med til at sejre i det nordtyske derby i den forgangne weekend, hvor Kiel overbevisende slog SG Flensburg-Handewitt – bl.a. via en fantastisk kamp af tilbagevendte Landin i målet.

Den samme gode optakt fik vi desværre ikke, da vi indkasserede sæsonens første nederlag, og første liganederlag i næsten et år, da vi på udebane måtte se os slået af BSH efter en tæt kamp.

Vi er derfor om muligt endnu mere opsatte på at sikre os en ny CL-sejr onsdag aften og dermed komme tilbage på sejrskurs – velvidende at der venter os en af sæsonens sværeste hjemmekampe.

I de forgangne sæsoner har vi dog vist, at vi kan spille op med de største hold i Europa – bedst illustreret i sidste sæson, hvor vi to gange slog de daværende tyske mestre fra Flensborg.

Denne gang er det THW Kiel, der er på programmet, og vi er klar til at give den 100% og mere til fra første fløjt i jagten på en ny stor europæisk skalp.

Kampstart er som nævnt kl. 18.45, og du kan følge med direkte på TV3 Sport fra kl. 18.00.

 
Se EHF Champions League kampprogrammet her
Læs mere om THW Kiel her
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse