MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel Ibsen: Sønnen er vendt tilbage til Aalborg

Efter syv års fravær er den 28-årige playmaker Mikkel Ibsen tilbage i Aalborg. Som han selv udtrykker det: Sønnen er tilbage i Aalborg !
 
Absolut ikke som den fortabte søn, men som en spiller på højeste niveau, som han også fik lejlighed til at vise i kampen mod KIF Kolding København ved Jutlander Bank Cup i fredags.
 
Som søn af håndboldparret Sussi Nielsen og Lars Bo Ibsen var det næsten givet på forhånd, at Mikkel skulle være håndboldspiller.
 
– Jeg blev fra helt lille hevet med over i KFUM Hallen, fordi mine forældre skulle spille, og så legede vi på banen i pausen. Så var den løbebane afstukket, fortæller Mikkel Ibsen, der efter en tid i Aalborg HSH fortsatte karrieren i Stoholm IF i 1. division. Det gik så godt, at SønderjyskE, der dengang spillede i 1. division, hentede ham til klubben. Det gav oprykning det første år, hvorefter Ibsen spillede der to sæsoner i ligaen. De to seneste sæsoner har Ibsen spillet i Ystad i den bedste svenske række. 

– Hvad laver du, når du ikke  spiller håndbold? 
 
– Jeg bruger meget tid på golfbanen – og passer mine studier.. 

– Dit bud på top 3 i ligaen – efter slutspillet?? 
– Nr. 1: Aalborg Håndbold. Nr. 2: KIF Kolding København. Nr. 3: Bjerringbro-Silkeborg. 

Næste opgave for Mikkel Ibsen og co. er tirsdag aften på udebane mod Odder i Santander Cup, Landspokalturneringen, og på fredag går det løs i Boxer Herreligaen  i Jutlander Bank Arena i topbraget mod Skjern Håndbold. 
 
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse