pokaler_header_new

Mors scorede 16 mål – uden at vi scorede

Der var vilje og gejst til forskel, da vores U 18 på udebane mødte Mors. Fra stillingen 1-1 efter to minutters spil scorede hjemmeholdet 16 mål i træk, uden at vi formåede at passere deres målmand. Vi kom først på tavlen igen efter 21 minutters spil.

Dermed var den kamp afgjort, og vi tabte 34-21 efter 20-6 ved pausen.

Mors dækkede offensivt fra kampens start, hvilket slet ikke passede vores spillere. For mange dårlige afslutninger og fejlafleveringer gav kontraer til hjemmeholdet, der scorede halvdelen af de første 16 mål på kontra.

Mors spiller kvikt angrebsspil, og da vi ikke fik presset deres skytter tilstrækkeligt, var der vanskelige arbejdsbetingelser for vores målmænd.

Det lykkedes for at begrænse modstandernes kontra-angreb efter pausen, men alligevel var det op ad bakke for os. Ca. 10 minutter inde i 2. halvleg var stillingen 27-12. Herefter viste vi bedre gejst i vores forsvar og mere koncentreret spil i angrebet. Det gav syv mål i træk til stillingen 28-19.

Vores målscorere var: Kasper Holmen 7, Christian Jensen 7, Christoffer Holst 3, Cornelius Stenderup 1, Patrick Pheiffer 1, Anders Brødbæk 1 og Rasmus Svendsen 1.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...