MicrosoftTeams-image (3)

Mors scorede 16 mål – uden at vi scorede

Der var vilje og gejst til forskel, da vores U 18 på udebane mødte Mors. Fra stillingen 1-1 efter to minutters spil scorede hjemmeholdet 16 mål i træk, uden at vi formåede at passere deres målmand. Vi kom først på tavlen igen efter 21 minutters spil.

Dermed var den kamp afgjort, og vi tabte 34-21 efter 20-6 ved pausen.

Mors dækkede offensivt fra kampens start, hvilket slet ikke passede vores spillere. For mange dårlige afslutninger og fejlafleveringer gav kontraer til hjemmeholdet, der scorede halvdelen af de første 16 mål på kontra.

Mors spiller kvikt angrebsspil, og da vi ikke fik presset deres skytter tilstrækkeligt, var der vanskelige arbejdsbetingelser for vores målmænd.

Det lykkedes for at begrænse modstandernes kontra-angreb efter pausen, men alligevel var det op ad bakke for os. Ca. 10 minutter inde i 2. halvleg var stillingen 27-12. Herefter viste vi bedre gejst i vores forsvar og mere koncentreret spil i angrebet. Det gav syv mål i træk til stillingen 28-19.

Vores målscorere var: Kasper Holmen 7, Christian Jensen 7, Christoffer Holst 3, Cornelius Stenderup 1, Patrick Pheiffer 1, Anders Brødbæk 1 og Rasmus Svendsen 1.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse