MicrosoftTeams-image (3)

Mors scorede 16 mål – uden at vi scorede

Der var vilje og gejst til forskel, da vores U 18 på udebane mødte Mors. Fra stillingen 1-1 efter to minutters spil scorede hjemmeholdet 16 mål i træk, uden at vi formåede at passere deres målmand. Vi kom først på tavlen igen efter 21 minutters spil.

Dermed var den kamp afgjort, og vi tabte 34-21 efter 20-6 ved pausen.

Mors dækkede offensivt fra kampens start, hvilket slet ikke passede vores spillere. For mange dårlige afslutninger og fejlafleveringer gav kontraer til hjemmeholdet, der scorede halvdelen af de første 16 mål på kontra.

Mors spiller kvikt angrebsspil, og da vi ikke fik presset deres skytter tilstrækkeligt, var der vanskelige arbejdsbetingelser for vores målmænd.

Det lykkedes for at begrænse modstandernes kontra-angreb efter pausen, men alligevel var det op ad bakke for os. Ca. 10 minutter inde i 2. halvleg var stillingen 27-12. Herefter viste vi bedre gejst i vores forsvar og mere koncentreret spil i angrebet. Det gav syv mål i træk til stillingen 28-19.

Vores målscorere var: Kasper Holmen 7, Christian Jensen 7, Christoffer Holst 3, Cornelius Stenderup 1, Patrick Pheiffer 1, Anders Brødbæk 1 og Rasmus Svendsen 1.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse