pokaler_header_new

Morten Slundt tilbage med brask og bram

Efter to-tre uger med en lyskenskade var Morten Slundt tilbage på holdet med brask og bram. Med syv mål førte han an i den fortjente sejr på 27-25 over Bjerringbro-Silkeborg i en tæt og intens kamp, hvor der var spænding lige til det sidste.

Hele holdet leverede en flot fighter-indsats i samtlige 60 minutter, og selv om gæsterne fra Silkeborg ind imellem var i teten, kom vi godt igen. En små skadet Jacob Bagersted viste storspil i angrebet. Ole Erevik stod med en høj redningsprocent og havde nogle meget vigtige redninger i de sidste minutter. 

På højre fløj brillerede Jeppe Green med tre mål, og Buster Juul var på banen tre gange for at score på tre straffekast, efter at Håvard Tvedten havde misbrugt to straffekast.

Efter at have været bagud 12-11 ved pausen fik vi en flot og ret afgørende start på 2. halvleg, hvor vi frem til det ottende minut skaffede os en føring på 19-15.

Fem minutter før tid førte vi 26-21, men så gik vi i stå, lavede tekniske fejl og lukkede BSV helt ind i kampen igen. Det blev 26-25, inden Jeppe Green i kampens døende sekunder sluttede til 27-25.

Nu har spillerne nogle få dage til at restituere og træne før onsdagens udekamp mod Norsjælland, og næste søndag gælder det første kamp i Champions League – på udebane mod SG Flensburg-Handewitt.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...