MicrosoftTeams-image (3)

Næste opgave: Udekamp lørdag mod Nordsjælland

Efter sejre over SønderjyskE og Skive fH den seneste uge venter ny udfordring for Hedins tropper lørdag på udebane i Helsingør mod Nordsjælland Håndbold.

Topscorer Kristian Kjelling:

– Vi kender kravet. Det er en sejr, så der er ikke så meget at snakke om. Nordsjælland er altid stærke på hjemmebane, og de har senest besejret Århus. Derfor skal vi have gang i både forsvar og angreb for at vinde kampen. Jeg forudser, at det bliver en tæt kamp, men vi skal vinde for at bevare muligheden for at nærme os Team Tvis Holstebro og Skjern foran os.

Vi har mødt Nordsjælland to gange tidligere i denne sæson og begge gange i Gigantium. I den første kamp i denne sæson, hvor vi vandt med 30-25 og anden gang i begyndelse af februar i semifinalen i Final4, hvor vi vandt 22-19.

Nordsjælland har vist fremskridt på det seneste, bl.a. efter at Klavs Bruun Jørgensen er kommet til som både assistenttræner og spiller. Holdet er p.t. nummer 9 med 19 point, men fortsat med muligheder for at komme blandt de otte i slutspillet. Vi er nummer seks med 26 point – et point efter Team Tvis Holstebro på femtepladsen og tre point efter Skjern på fjerdepladsen.

Samtidig mødes i de to topscorere i ligaen i denne kamp. Nordsjællands Chris Jørgensen er på førstepladsen efter bl.a. 12 scoringer mod Århus forleden, mens Kristian Kjelling er nummer to på scoringslisten.

Nordsjællænderne har to gode keepere i Peter Nørklit og Søren Westphal. Chris Jørgensen suppleres i angrebet af brødrene Koch-Hansen, H. C. Lund og nu også Klavs Bruun Jørgensen. På fløjene Magnus Bramming og Lars Agersted og på stregen talentet Alexander Lynggaard.

 

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...