pokaler_header_new

Næste opgave: Udekamp lørdag mod Nordsjælland

Efter sejre over SønderjyskE og Skive fH den seneste uge venter ny udfordring for Hedins tropper lørdag på udebane i Helsingør mod Nordsjælland Håndbold.

Topscorer Kristian Kjelling:

– Vi kender kravet. Det er en sejr, så der er ikke så meget at snakke om. Nordsjælland er altid stærke på hjemmebane, og de har senest besejret Århus. Derfor skal vi have gang i både forsvar og angreb for at vinde kampen. Jeg forudser, at det bliver en tæt kamp, men vi skal vinde for at bevare muligheden for at nærme os Team Tvis Holstebro og Skjern foran os.

Vi har mødt Nordsjælland to gange tidligere i denne sæson og begge gange i Gigantium. I den første kamp i denne sæson, hvor vi vandt med 30-25 og anden gang i begyndelse af februar i semifinalen i Final4, hvor vi vandt 22-19.

Nordsjælland har vist fremskridt på det seneste, bl.a. efter at Klavs Bruun Jørgensen er kommet til som både assistenttræner og spiller. Holdet er p.t. nummer 9 med 19 point, men fortsat med muligheder for at komme blandt de otte i slutspillet. Vi er nummer seks med 26 point – et point efter Team Tvis Holstebro på femtepladsen og tre point efter Skjern på fjerdepladsen.

Samtidig mødes i de to topscorere i ligaen i denne kamp. Nordsjællands Chris Jørgensen er på førstepladsen efter bl.a. 12 scoringer mod Århus forleden, mens Kristian Kjelling er nummer to på scoringslisten.

Nordsjællænderne har to gode keepere i Peter Nørklit og Søren Westphal. Chris Jørgensen suppleres i angrebet af brødrene Koch-Hansen, H. C. Lund og nu også Klavs Bruun Jørgensen. På fløjene Magnus Bramming og Lars Agersted og på stregen talentet Alexander Lynggaard.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...