pokaler_header_new

Næste udfordring: Nordsjælland Håndbold på udebane onsdag

Der var ikke tid til ret meget hvile for spillerne efter sejren over Bjerringbro-Silkeborg i lørdags. En fortjent fri-dag søndag er, hvad det er blevet til efterfulgt af hård træning mandag og tirsdag. Onsdag sætter bussen kursen mod Helsinge til kampen mod Nordsjælland Håndbold – og søndag gælder det første kamp i Champions League – i Flens-Arena i Flensborg.

Nordsjælland Håndbold er tilbage i ligaen, efter at Viborg HK trak sit hold umiddelbart før sommerferien. Et hold, som vil kæmpe hårdt for at overleve i ligaen – kæmpe om hver eneste bold og hvert eneste point. Og i weekenden gav deres fight bonus, da holdet hentede sæsonens første sejr med et mål i sidste sekund. Det blev 25-24 over Skive, der ellers havde ført solidt indtil få minutter før tid. Nordsjælland tabte i de to første kampe til GOG og Skjern Håndbold.

Dent idligere landsholdsspiller Ian Marko Fog er træner for nordsjællænderne og har veteran-keeperen Kristian Asmussen som en sikker sidste skanse. Angrebsmæssigt er serberen Luka Mitrovic omdrejningspunktet. Han var sidste sæson på kontrakt i Aalborg Håndbold, men var udlejet til Skive fH. På højre back spiller Jonas Løkken, der sidste sæson var i Team Vesthimmerland i 1. division. Ellers er det tre spillere fra sidste sæsons hold i SønderjyskE, der præger holdet, nemlig de to islændinge Atli Ingolfsson opg Anton Runarsson, og Mads Bjørn Eriksen. Det er også værd at holde øje med Magnus Landin på venstre fløj og Angu Kreutzman på venstre back.

For vores Nicolai Nygaard Pedersen er der tale om en gensyn med sin gamle klub, ligesom både Morten Slundt og Mads Mensah Larsen tidligere har optrådt i den grønne Nordsjælland-trøje.

Cheftræner Nicolaj Jakobsen holder vågent øje med ressourcerne i truppen, men satser på at have samme trup til rådighed som i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg i lørdags.

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...