MicrosoftTeams-image (3)

Næste udfordring: TMS Ringsted stærk på egen bane

Der er 16 point forskel i tabellen, og for tre uger siden besejrede vi TMS Ringsted 33-24 i Gigantium. 

Onsdag kl. 19.30 i Ringsted Hallen er scenariet et helt andet for os som udehold. På egen bane har sjællænderne tidligere i denne sæson spillet uafgjort mod BSV, og for få uger siden var holdet tæt på at tage point fra Skjern Håndbold. 

Her i de trygge og kendte omgivelser for de grøn-blusede i Ringsted og godt bakket op af hjemmepublikum kan vi se frem til en ny udekamp af de vanskelige. Her spiller hjemmeholdet med en selvtillid og tro på sejr, som vi skal forsøge at fravriste dem med de styrker, vi kommer med i form af stærke keepere, et godt forsvar, kontraer og tempo i spillet i både forsvar og angreb. 

– Vi skal vinde, men vi er udmærket klar over, at vi bliver udfordret, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Udfordret af et friskt spillende hjemmehold, der bliver ved og ved, og vi skal ikke underkende de mange kvaliteter, der er i holdet – både kollektivt og hos enkelte spillere.

De to hold har begge en højre back som topscorer. Ringsteds Mikkel Sjøberg er på sjettepladsen på ligaens topscorerliste efter 15 runder med 81 mål, mens vores Johan Jakobsson følger efter på syvendepladsen med 78 mål, heraf de 11 i fredags i Silkeborg. 

Hos hjemmeholdet er profilerne desuden Brian Jørgensen i målet, Kim Johannessen på venstre back, Rune Poulsen som playmaker, Jesper Fredin som venstre fløj,  Stig Bugge som højre fløj og Henrik Overby på stregen. 

Nikolaj Jacobsen må fortsat stille hold uden de to nordmænd, Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, der begge først forventes tilbage til Intersport Final4 i Aarhus 2.-3. februar. 

Håvard Tvedten er i dag blevet opereret i sin ene ankel efter den skade, han pådrog sig i en landskamp for Norge 31. oktober. 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse