MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i sidste testkamp – comeback til Marcus Mørk

Vi indkasserede et klart nederlag på 29-22 til Århus Håndbold i den sidste test-kamp, før det på lørdag går løs i Boxer Herreligaen igen med en vigtig udekamp i GOG. Århus Håndbold førte 14-13 ved pausen. 

Vi var bedst i det etablerede angrebsspil i de første 30 minutter. At Århus Håndbold førte ved pausen, skyldtes et one man kontra-show af venstre fløjen Frederik Schilling, der scorede på fem kontraer på stribe, efter at vi havde tabt bolden i angrebet eller afsluttet lige på målmanden. 

Efter næsten et år uden for på grund af en skulderskade gjorde Marcus Mørk comeback  fra 2. halvlegs start, og han scorede sit første mål efter seks minutter. Han reducerede til 14-17, efter at Århus var kommet bedst i gang efter pausen. Vi fulgte med til 18-19 efter 13 minutter, men så gik vi helt i stå og tabte de næste 10 minutter med 8-0. Så førte Århus 27-18, og kampen var afgjort. 

Ud over Marcus Mørk var der comeback til Nicolai Nygaard Pedersen og Stig Bugge. Sander Sagosen, der har været ude hele januar, spillede 10 minutter.

Der skal anderledes spil og fight til på lørdag, når der står point på spil i Gudme-Hallen. 

Målscorere for Aalborg Håndbold: 

Niclas Barud 4, Martin Larsen 3, Nicolai Nygaard Pedersen 3, Emil Berggren 3, Morten Slundt 2, Sander Sagosen 2, Buster Juul 2, Håvard Tvedten 2 (1) og Marcus Mørk 1. 

Målscorere for Århus Håndbold: Frederik Schilling 9, Mads Lind 6 (5), Torben Petersen 4, Jannik Mazur 2, Henrik Hansen 2, Rune Ohm 2, Kasper Olsen 1, Morten Bjørnshauge 1, Elijan Dzankovic 1 og Nicolai Schytt 1. 

Kampen blev overværet af 350 tilskuere i Vadum-Hallen.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse