MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag og sejr mod topholdet i U 18

Vi har i U 18 krydset klinger med topholdet Esbjerg to gange i de seneste uger. Først blev det til et ærgerligt nederlag på 35-33 i Esbjerg, efter at vi havde ført med 12 mål, men vi tog hurtigt revanche ved at vinde opgøret i Aalborg med 30-29. Første nederlag til Esbjerg.

Det blev en meget målrig kamp, da vi var på besøg i Esbjerg. Vi kom bedst fra start og førte 12-6 midt i 1. halvleg.  Vi udbyggede til 20-8 og førte 21-11 ved pausen. Vort forsvar og målmand Frederik Torp havde godt styr på Esbjergs skytter i 1. halvleg.

Straks i 2. halvleg udbyggede vi føringen til 23-11, hvorefter angrebsspillet gik i stå, og vi blev ramt af udvisninger. Esbjerg fik troen på sejr, og med 10 minutter igen førte vi 29-25. Det blev 29-29 med syv minutter igen, og i de sidste minutter sikrede Esbjerg sig sejren.

Henrik Tilsted blev topscorer for os med 14 mål i en kamp, som vi burde have vundet.

Ca. en uge senere stod de to hold over for hinanden igen i KFUM-Hallen i Aalborg. Her lykkedes det at få revanche og tilføje Esbjerg sæsonens første nederlag – ikke mindst i kraft af en velspillede målmand i Frederik Torp, der havde 21 redninger.

Der var ikke meget, der pegede på hjemmesejr i de første 30 minutter. Vi fulgtes ad til 10-10, men Esbjerg kom i spidsen 12-10 og førte 15-13 ved pausen.

Esbjerg var i teten indtil 22-22, og midt i halvleg kom vi foran 24-22 og senere 27-24. Det blev en meget tæt afslutning, og da hal-uret viste 28 minutter, førte vi 30-29. Det blev en sand gyser. Vi missede det næste angreb, hvorefter Frederik Torp havde en flot redning på et kontra-angreb. Begge hold havde chancen for at score, men kiksede, så sejren på 30-29 var hjemme.

Vores målscorere : Kasper Holmen 7, Christian Jensen 5, Morten Pedersen 4, Patrick Pheiffer 4, Cornelius Stenderup 4, Anders Brødbæk 3, Søren Schou 1, Daniel Christensen 1 og Martin Rubæk 1.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse