MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag og sejr mod topholdet i U 18

Vi har i U 18 krydset klinger med topholdet Esbjerg to gange i de seneste uger. Først blev det til et ærgerligt nederlag på 35-33 i Esbjerg, efter at vi havde ført med 12 mål, men vi tog hurtigt revanche ved at vinde opgøret i Aalborg med 30-29. Første nederlag til Esbjerg.

Det blev en meget målrig kamp, da vi var på besøg i Esbjerg. Vi kom bedst fra start og førte 12-6 midt i 1. halvleg.  Vi udbyggede til 20-8 og førte 21-11 ved pausen. Vort forsvar og målmand Frederik Torp havde godt styr på Esbjergs skytter i 1. halvleg.

Straks i 2. halvleg udbyggede vi føringen til 23-11, hvorefter angrebsspillet gik i stå, og vi blev ramt af udvisninger. Esbjerg fik troen på sejr, og med 10 minutter igen førte vi 29-25. Det blev 29-29 med syv minutter igen, og i de sidste minutter sikrede Esbjerg sig sejren.

Henrik Tilsted blev topscorer for os med 14 mål i en kamp, som vi burde have vundet.

Ca. en uge senere stod de to hold over for hinanden igen i KFUM-Hallen i Aalborg. Her lykkedes det at få revanche og tilføje Esbjerg sæsonens første nederlag – ikke mindst i kraft af en velspillede målmand i Frederik Torp, der havde 21 redninger.

Der var ikke meget, der pegede på hjemmesejr i de første 30 minutter. Vi fulgtes ad til 10-10, men Esbjerg kom i spidsen 12-10 og førte 15-13 ved pausen.

Esbjerg var i teten indtil 22-22, og midt i halvleg kom vi foran 24-22 og senere 27-24. Det blev en meget tæt afslutning, og da hal-uret viste 28 minutter, førte vi 30-29. Det blev en sand gyser. Vi missede det næste angreb, hvorefter Frederik Torp havde en flot redning på et kontra-angreb. Begge hold havde chancen for at score, men kiksede, så sejren på 30-29 var hjemme.

Vores målscorere : Kasper Holmen 7, Christian Jensen 5, Morten Pedersen 4, Patrick Pheiffer 4, Cornelius Stenderup 4, Anders Brødbæk 3, Søren Schou 1, Daniel Christensen 1 og Martin Rubæk 1.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse