pokaler_header_new

Nederlag til Nantes

Efter en dårlig start i aftenens EHF Champions League kamp på udebane mod HBC Nantes formåede vi aldrig at få fodfæste i opgøret, hvor vi leverede en indsats under niveau. Med et reduceret mandskab måtte vi se os slået 38-29 i en kamp, der var præget af alt for mange tekniske fejl og manglende skarphed fra vores side.

Vi fik en mareridt start på kampen og kom hurtigt bagud 1-6 efter en stribe af tekniske fejl. Det fik Stefan Madsen til at kalde til timeout, og vi fik efterfølgende reduceret hjemmeholdets føring til to mål.

Defensivt havde vi dog fortsat svært ved at holde Nantes fra fadet på trods af, at Mikael Aggefors bød ind med fine redninger.

Offensivt havde vi udfordringer med deres 5-1 forsvar, mens vi samtidigt manglede skarphed i vores afslutninger på en velspillende Emil Nielsen i Nantes-målet.

Efter en første halvleg, hvor vi i store perioder hang efter, gik vi i omklædningsrummet bagud 14-18.

Fra anden halvlegs start var vores spil fortsat præget af for mange tekniske fejl, og det udnyttede hjemmeholdet kynisk.

Samtidigt havde vi svært ved at dæmme op for det franske mandskab i defensiven, og vi fik derfor aldrig færten af et comeback. I stedet var det hjemmeholdet, der trak fra til en sikker sejr på 38-29.

Det var en kamp, hvor vi spillede langt under niveau, og vi manglede generelt flere procenter i mange af spillets facetter for at true Nantes-mandskabet.  

Til opgøret var vi uden Sebastian Henneberg, Jonas Samuelsson og Buster Juul, der alle var blevet tilbage i Aalborg grundet skader. Desuden var Felix Claar ukampdygtig, da han var blevet syg i løbet af kampdagen.

Trods det triste resultat nåede vi en flot milepæl i dagens opgør. Med kampens næstsidste scoring blev Andreas Holst noteret for vores mål nummer 2.000 i EHF Champions League-regi i vores sjette sæson som deltager i håndboldens største klubturnering. 

Vi skal nu hurtigt op på hesten igen og tilbage på træningsbanen. I næste uge venter nemlig tre spændende kampe mod henholdsvis Kiel, Zagreb og GOG.

Matchfacts

HBC Nantes målscorere:
Aymeric Minne 7, Valero Rivera 7, Oliver Nyokas 4, Rok Ovnicek 4, David Balaguer 4, Eduardo Gurbindo 3, Baptiste Damatrin-Bertrand 2, Thibaud Briet 2, Milan Milic 1, Dragan Pechmalbec 1, Emil Nielsen 1, Kiril Lazarov 1, Theo Monar 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 7, Magnus Saugstrup 6, Lukas Sandell 5, Mark Strandgaard 4, Henrik Møllgaard 3, Andreas Holst 2, Nikolaj Læsø 1, René Antonsen 1.

Udvisninger:

HBC Nantes: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Redninger:

Emil Nielsen: 17/46 (37 %)

Mikael Aggefors: 13/42 (31 %)
Simon Gade: 1/10 (10 %)
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...