pokaler_header_new

Nederlag til Robert Hedin i debut-kampen i SønderjyskE

To gange inden for kampens sidste to minutter bombede højre backen Johan Jakobsson sit hold på uafgjort, men 30 sekunder før tid lykkedes det Rune Ohm at komme igennem på ydersiden af backen og score sejrsmålet til 27-26 – og til stor jubel i den totalt udsolgte hal i Sønderjylland, som p.t. syder af fantastisk håndbold-stemning.

Et bittert nederlag til cheftræner Robert Hein i den første kamp på bænken som cheftræner for Aalborg Håndbold. Midt i 2. halvleg lå det ellers til to point til nordjyderne med en føring på 19-16, men den blev smidt, og man rækker ikke sønderjyderne en lille flig ustraffet. Hjemmeholdet bragte sig foran for første gang ved 21-20 – det blev 23-23 og 24-24, inden hjemmeholdet kom foran to gange med udligning af Johan Jakobsson begge gange.

I 1. halvleg var vi i teten – ikke mindst med 10-5 efter 20 minutter, men en del udvisninger gav hjemmeholdet muligheder for reducering i slutningen af halvlegen, og det takkede sønderjyderne pænt for.

Ole Erevik vogtede målet i hele kampen og klarede bl.a. tre straffekast undervejs. Vi var igen uden skadede Jacob Bagersted, så det blev til 60 minutter til Olexandr Shevelev, idet unge René Antonsen var syg. 

Det betød, at U 18-spilleren Simon Hald var hentet fra U 18-landsholdet i Kolding. Han kom dog kun på banen i nogle få sekunder.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...