MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til Robert Hedin i debut-kampen i SønderjyskE

To gange inden for kampens sidste to minutter bombede højre backen Johan Jakobsson sit hold på uafgjort, men 30 sekunder før tid lykkedes det Rune Ohm at komme igennem på ydersiden af backen og score sejrsmålet til 27-26 – og til stor jubel i den totalt udsolgte hal i Sønderjylland, som p.t. syder af fantastisk håndbold-stemning.

Et bittert nederlag til cheftræner Robert Hein i den første kamp på bænken som cheftræner for Aalborg Håndbold. Midt i 2. halvleg lå det ellers til to point til nordjyderne med en føring på 19-16, men den blev smidt, og man rækker ikke sønderjyderne en lille flig ustraffet. Hjemmeholdet bragte sig foran for første gang ved 21-20 – det blev 23-23 og 24-24, inden hjemmeholdet kom foran to gange med udligning af Johan Jakobsson begge gange.

I 1. halvleg var vi i teten – ikke mindst med 10-5 efter 20 minutter, men en del udvisninger gav hjemmeholdet muligheder for reducering i slutningen af halvlegen, og det takkede sønderjyderne pænt for.

Ole Erevik vogtede målet i hele kampen og klarede bl.a. tre straffekast undervejs. Vi var igen uden skadede Jacob Bagersted, så det blev til 60 minutter til Olexandr Shevelev, idet unge René Antonsen var syg. 

Det betød, at U 18-spilleren Simon Hald var hentet fra U 18-landsholdet i Kolding. Han kom dog kun på banen i nogle få sekunder.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse