MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til U 18 drenge hjemme mod topholdet

Selv om vi var på hjemmebane, og selv om vi scorede kampens første mål, var det topholdet Viborg, der prægede kampens start – og efter 60 minutter kunne de grøn-blusede trække sig tilbage med en sejr 28-26 efter føring på 15-14 ved pausen.

Vi kom bagud 3-1 og 7-2, inden vi stille og roligt spillede os tilbage i kampen. Vort forsvarsspil fungerede ikke optimalt, og især Viborgs højre back og deres stregspiller voldte os problemer.

Med tre hurtige scoringer i træk fik vi kontakt ved 10-11, og det blev 14-14, inden de to hold gik til pausen med føring på 15-14 til Viborg.

Viborg var også i front i 2. halvleg, men vi fulgte godt med – og efter 10 minutter  var stillingen 20-20. Herefter havde vi nogle dårlige afslutninger, og Viborg trak afgørende fra til 26-22.

Vores målscorere var: Simon Hald 8, Kasper Holmen 5, Morten Pedersen 5, Christian Jensen 3, Cornelius Stenderup 3, Patrick Pheiffer 1 og Christoffer Holst 1.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse