MicrosoftTeams-image (3)

Nedtælling til Champions League-braget mod Flensburg-Handewitt

To formstærke mandskaber med masser af internationale stjernespillere, totalt udsolgt med 4.500 tilskuere i Gigantium – direkte duel om andenpladsen i VELUX EHF Champions Leagues gruppe D.

Nej, det er ikke en helt almindelig kamp, som de to ungarske dommere, Csata Dobrovits og Peter Tajok fløjter i gang søndag kl. 16.00.

– Flensburg-Handewitt er i forrygende form i øjeblikket og fører Bundesligaen. De kommer med sejre over både THW Kiel i ligaen og HSV Hamburg i Champions League, så det kører for dem. Spillerne i træner Vranjes’ favoritopstilling har ramt topformen, og på bænken sidder spillere af høj klasse til at afløse, når der er brug for, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Vi vil gøre alt for at besejre dem. Vi er også godt spillende i øjeblikket – har ikke tabt i de seneste ni kampe, og i søndags fik vi en god kamp mod Skjern som forberedelse til Flensburg-kampen. Flensburg kommer dog med noget mere tempo og højere individuel kvalitet hos de enkelte, så vi skal ramme vort absolutte topniveau, siger Nikolaj Jacobsen.

– Vi glæder os til kampen, og den fantastiske stemning, der uden tvivl bliver igen i Gigantium, siger cheftræneren.

Flensburg-Handewitts trup tæller først og fremmest fem danske landsholdsspillere, Søren Rasmussen, Thomas Mogensen, Michael V. Knudsen, Anders Eggert og Lasse Svan. Læg dertil de tre tyske landsholdsspillere, Steffen Wienhold, Holger Glandorf og Jakob Heinl, de to svenske landsholdsspillere, Mattias Andersson og Jim Gottfridsson og den serbiske landsholdsspiller Drasko Nenadic, lillebror til Petar Nendic, der tidligere spillede for Team Tvis Holstebro.

Der er totalt udsolgt til kampen, som også kan følges direkte på DR 1, der har optakt fra kl. 15.45.

Har du billet til kampen og lyst til at spise i Carlsberg Caféen før kampen, kan du endnu nå at bestille det på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. I cafeen  trækker vi bl.a. lod om to VIP-billetter til kampen mod KIF Kolding Købnhavn lørdag 7. december.
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse