MicrosoftTeams-image (3)

Nedtælling til Champions League-braget mod Flensburg-Handewitt

To formstærke mandskaber med masser af internationale stjernespillere, totalt udsolgt med 4.500 tilskuere i Gigantium – direkte duel om andenpladsen i VELUX EHF Champions Leagues gruppe D.

Nej, det er ikke en helt almindelig kamp, som de to ungarske dommere, Csata Dobrovits og Peter Tajok fløjter i gang søndag kl. 16.00.

– Flensburg-Handewitt er i forrygende form i øjeblikket og fører Bundesligaen. De kommer med sejre over både THW Kiel i ligaen og HSV Hamburg i Champions League, så det kører for dem. Spillerne i træner Vranjes’ favoritopstilling har ramt topformen, og på bænken sidder spillere af høj klasse til at afløse, når der er brug for, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Vi vil gøre alt for at besejre dem. Vi er også godt spillende i øjeblikket – har ikke tabt i de seneste ni kampe, og i søndags fik vi en god kamp mod Skjern som forberedelse til Flensburg-kampen. Flensburg kommer dog med noget mere tempo og højere individuel kvalitet hos de enkelte, så vi skal ramme vort absolutte topniveau, siger Nikolaj Jacobsen.

– Vi glæder os til kampen, og den fantastiske stemning, der uden tvivl bliver igen i Gigantium, siger cheftræneren.

Flensburg-Handewitts trup tæller først og fremmest fem danske landsholdsspillere, Søren Rasmussen, Thomas Mogensen, Michael V. Knudsen, Anders Eggert og Lasse Svan. Læg dertil de tre tyske landsholdsspillere, Steffen Wienhold, Holger Glandorf og Jakob Heinl, de to svenske landsholdsspillere, Mattias Andersson og Jim Gottfridsson og den serbiske landsholdsspiller Drasko Nenadic, lillebror til Petar Nendic, der tidligere spillede for Team Tvis Holstebro.

Der er totalt udsolgt til kampen, som også kan følges direkte på DR 1, der har optakt fra kl. 15.45.

Har du billet til kampen og lyst til at spise i Carlsberg Caféen før kampen, kan du endnu nå at bestille det på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. I cafeen  trækker vi bl.a. lod om to VIP-billetter til kampen mod KIF Kolding Købnhavn lørdag 7. december.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse