MicrosoftTeams-image (3)

Nedtælling til semifinale-braget på Mors torsdag

Så er nedtællingen for alvor i gang til sæsonens måske vigtigste kamp: Første semifinale mod Mors-Thy Håndbold torsdag kl. 13.30 i Nykøbing Mors.

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre samler spillerne til sidste taktiske forberedelse og træning onsdag formiddag. Derefter er der kun tilbage at sige, at resten afgøres på de 20 m x 40 m på banen.

– Vi er klar, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er jo det her, vi har trænet, kæmpet og spillet for hele sæsonen. Vi glæder os, og der er en god stemning i truppen, der har selvtilliden i orden efter at vi gik ubesejret igennem i slutspillet.

– Vi har stor respekt for Mors-Thy Håndbold, og vi ved, at vi skal spille op til vort bedste for at vinde i morgen. Det er kun to måneder siden, vi tabte til dem, og siden er de gået fra triumf til triumf. Vi har også selv spillet godt siden, så vi må sige, at det er to formstærke hold, der står over for hinanden torsdag i Nykøbing Mors og søndag i Gigantium Isarena.

Nikolaj Jacobsen har alle spillere til rådighed – bortset fra langtidsskadede Martin Larsen. 

– Jeg forudser en kamp med højt tempo og mange kampe i kampen. Alle giver og tager af et godt hjerte i sådanne kampe, og sådan skal det være. Der bliver også et taktisk spil i kampen, men det tager vi efter, hvordan kampen udvikler sig, siger Nikolaj Jacobsen.

Semifinalen spilles bedst af to kampe efter Europa Cup-princippet, og anden kamp er søndag kl. 13.30 i Gigantium Isarena.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse