pokaler_header_new

Nedtælling til semifinale-braget på Mors torsdag

Så er nedtællingen for alvor i gang til sæsonens måske vigtigste kamp: Første semifinale mod Mors-Thy Håndbold torsdag kl. 13.30 i Nykøbing Mors.

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre samler spillerne til sidste taktiske forberedelse og træning onsdag formiddag. Derefter er der kun tilbage at sige, at resten afgøres på de 20 m x 40 m på banen.

– Vi er klar, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er jo det her, vi har trænet, kæmpet og spillet for hele sæsonen. Vi glæder os, og der er en god stemning i truppen, der har selvtilliden i orden efter at vi gik ubesejret igennem i slutspillet.

– Vi har stor respekt for Mors-Thy Håndbold, og vi ved, at vi skal spille op til vort bedste for at vinde i morgen. Det er kun to måneder siden, vi tabte til dem, og siden er de gået fra triumf til triumf. Vi har også selv spillet godt siden, så vi må sige, at det er to formstærke hold, der står over for hinanden torsdag i Nykøbing Mors og søndag i Gigantium Isarena.

Nikolaj Jacobsen har alle spillere til rådighed – bortset fra langtidsskadede Martin Larsen. 

– Jeg forudser en kamp med højt tempo og mange kampe i kampen. Alle giver og tager af et godt hjerte i sådanne kampe, og sådan skal det være. Der bliver også et taktisk spil i kampen, men det tager vi efter, hvordan kampen udvikler sig, siger Nikolaj Jacobsen.

Semifinalen spilles bedst af to kampe efter Europa Cup-princippet, og anden kamp er søndag kl. 13.30 i Gigantium Isarena.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...