MicrosoftTeams-image (3)

Nedtælling til semifinale-braget på Mors torsdag

Så er nedtællingen for alvor i gang til sæsonens måske vigtigste kamp: Første semifinale mod Mors-Thy Håndbold torsdag kl. 13.30 i Nykøbing Mors.

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre samler spillerne til sidste taktiske forberedelse og træning onsdag formiddag. Derefter er der kun tilbage at sige, at resten afgøres på de 20 m x 40 m på banen.

– Vi er klar, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Det er jo det her, vi har trænet, kæmpet og spillet for hele sæsonen. Vi glæder os, og der er en god stemning i truppen, der har selvtilliden i orden efter at vi gik ubesejret igennem i slutspillet.

– Vi har stor respekt for Mors-Thy Håndbold, og vi ved, at vi skal spille op til vort bedste for at vinde i morgen. Det er kun to måneder siden, vi tabte til dem, og siden er de gået fra triumf til triumf. Vi har også selv spillet godt siden, så vi må sige, at det er to formstærke hold, der står over for hinanden torsdag i Nykøbing Mors og søndag i Gigantium Isarena.

Nikolaj Jacobsen har alle spillere til rådighed – bortset fra langtidsskadede Martin Larsen. 

– Jeg forudser en kamp med højt tempo og mange kampe i kampen. Alle giver og tager af et godt hjerte i sådanne kampe, og sådan skal det være. Der bliver også et taktisk spil i kampen, men det tager vi efter, hvordan kampen udvikler sig, siger Nikolaj Jacobsen.

Semifinalen spilles bedst af to kampe efter Europa Cup-princippet, og anden kamp er søndag kl. 13.30 i Gigantium Isarena.

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse