MicrosoftTeams-image (3)

Nervepirrende kamp i aften mod BSV i KJellerup

Det bliver ikke for sarte sjæle, når der kl. 19.00 i aften fløjtes op til den meget afgørende kamp om en plads i en af semifinalerne – mellem os og Bjerringbro-Silkeborg – en kamp, der spilles i Kjellerup.

Stilling før kampen i puljen er:

Bjerringbro-Silkeborg      7  point
Aalborg Håndbold            6 point
KIF Kolding                        4 point
Viborg HK                           2 point

Samtidig med vores kamp i aften mødes også KIF Kolding og Viborg HK i Kolding.

– Det bliver sindssygt spændende, siger direktør Jan Larsen. Vi er glade for, at vi selv kan afgøre det og skal slå til nu, da vi har chancen. Jeg tror, det vi bliver et meget tæt opgør, og små marginaler bliver afgørende. Hvilke spillere rammer lige dagen, hvilket hold vinder målmandsduellen, hvem får flest kontraer, fordi de dækker bedst op os.v.

Da holdene mødtes i den første kamp i slutspillet i Gigantium, vandt vi 30-20 på en dag, hvor vi ramte helt i plet, og hvor BSV havde det svært over for vort velspillende forsvar.

Med en sejr er vi sikre på en plads i semifinalen, da KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg mødes i den sidste kamp på søndag i Kolding. Uanset udfaldet af den kamp kankun et af de to hold passere os. Vi kan derefter selv afgøre, om vi skal være etter eller toer i puljen ved at besejre Viborg hjemme i Gigantium søndag kl. 17.20. I tilfælde af uafgjort i Kjellerup i aften kan vi sikre os sejren i puljen med en sejr over Viborg på søndag.

Vinderen af puljen spiller semifinale mod Team Tvis Holstebro, mens nummer to i puljen møder AG København i semifinalen. De to semifinaler spilles efter Europa Cup-reglerne – altså bedst af to kampe.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse