pokaler_header_new

Nervepirrende kamp i aften mod BSV i KJellerup

Det bliver ikke for sarte sjæle, når der kl. 19.00 i aften fløjtes op til den meget afgørende kamp om en plads i en af semifinalerne – mellem os og Bjerringbro-Silkeborg – en kamp, der spilles i Kjellerup.

Stilling før kampen i puljen er:

Bjerringbro-Silkeborg      7  point
Aalborg Håndbold            6 point
KIF Kolding                        4 point
Viborg HK                           2 point

Samtidig med vores kamp i aften mødes også KIF Kolding og Viborg HK i Kolding.

– Det bliver sindssygt spændende, siger direktør Jan Larsen. Vi er glade for, at vi selv kan afgøre det og skal slå til nu, da vi har chancen. Jeg tror, det vi bliver et meget tæt opgør, og små marginaler bliver afgørende. Hvilke spillere rammer lige dagen, hvilket hold vinder målmandsduellen, hvem får flest kontraer, fordi de dækker bedst op os.v.

Da holdene mødtes i den første kamp i slutspillet i Gigantium, vandt vi 30-20 på en dag, hvor vi ramte helt i plet, og hvor BSV havde det svært over for vort velspillende forsvar.

Med en sejr er vi sikre på en plads i semifinalen, da KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg mødes i den sidste kamp på søndag i Kolding. Uanset udfaldet af den kamp kankun et af de to hold passere os. Vi kan derefter selv afgøre, om vi skal være etter eller toer i puljen ved at besejre Viborg hjemme i Gigantium søndag kl. 17.20. I tilfælde af uafgjort i Kjellerup i aften kan vi sikre os sejren i puljen med en sejr over Viborg på søndag.

Vinderen af puljen spiller semifinale mod Team Tvis Holstebro, mens nummer to i puljen møder AG København i semifinalen. De to semifinaler spilles efter Europa Cup-reglerne – altså bedst af to kampe.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...