MicrosoftTeams-image (3)

Nervepirrende kamp i aften mod BSV i KJellerup

Det bliver ikke for sarte sjæle, når der kl. 19.00 i aften fløjtes op til den meget afgørende kamp om en plads i en af semifinalerne – mellem os og Bjerringbro-Silkeborg – en kamp, der spilles i Kjellerup.

Stilling før kampen i puljen er:

Bjerringbro-Silkeborg      7  point
Aalborg Håndbold            6 point
KIF Kolding                        4 point
Viborg HK                           2 point

Samtidig med vores kamp i aften mødes også KIF Kolding og Viborg HK i Kolding.

– Det bliver sindssygt spændende, siger direktør Jan Larsen. Vi er glade for, at vi selv kan afgøre det og skal slå til nu, da vi har chancen. Jeg tror, det vi bliver et meget tæt opgør, og små marginaler bliver afgørende. Hvilke spillere rammer lige dagen, hvilket hold vinder målmandsduellen, hvem får flest kontraer, fordi de dækker bedst op os.v.

Da holdene mødtes i den første kamp i slutspillet i Gigantium, vandt vi 30-20 på en dag, hvor vi ramte helt i plet, og hvor BSV havde det svært over for vort velspillende forsvar.

Med en sejr er vi sikre på en plads i semifinalen, da KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg mødes i den sidste kamp på søndag i Kolding. Uanset udfaldet af den kamp kankun et af de to hold passere os. Vi kan derefter selv afgøre, om vi skal være etter eller toer i puljen ved at besejre Viborg hjemme i Gigantium søndag kl. 17.20. I tilfælde af uafgjort i Kjellerup i aften kan vi sikre os sejren i puljen med en sejr over Viborg på søndag.

Vinderen af puljen spiller semifinale mod Team Tvis Holstebro, mens nummer to i puljen møder AG København i semifinalen. De to semifinaler spilles efter Europa Cup-reglerne – altså bedst af to kampe.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse