MicrosoftTeams-image (3)

Niarn rapper Final4 finalen i gang i Gigantium

Det er ikke kun Aalborg Håndbold, der er på hjemmebane, når der afvikles Nordea Cup FINAL4 i Gigantium i næste weekend, 4.-5. februar.

Også den aalborgensiske rapper Niarn er med på halgulvet i Gigantium. De fire arrangerende klubber og Divisionsforeningen Håndbold har lavet aftale med det lokale ’verdensnavn,’ der søndag vil varme publikum op før finalen, ligesom han giver et par numre i pausen.

– Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere et kendt lokalt navn til at underholde ved Nordea Cup FINAL4. Vi har flere underholdende initiativer i løbet af weekenden, og dermed lever FINAL4-weekenden op til vores intentioner om at skabe en to-dages håndboldfest i Gigantium, siger direktør Jan Larsen.

Niarn er i øjeblikket aktuel i radioen hver morgen i Aalborg og omegn, da han siden maj sidste år har været en del af morgenholdet i radioprogrammet Anne og de herreløse hunde på den nordjyske radiostation ANR.

Om lørdagen underholder Gug Rope Skipping Team i pausen i eftermiddagens anden kamp mellem Nordsjælland Håndbold og Aalborg Håndbold. Rope Skipping er avanceret brug af et sjippetov.

I Gigantium vil der også under Nordea Cup FINAL4 være etableret en Fun Zone for børn, hvor der kommer til at foregå en række aktiviteter. Desuden er der mulighed for at mødes i Carlsberg Cafeen før kampene og spise, høre interviews med spillere og trænere og varme op til kampene. Du kan via www.aalborghaandbold.dk/events bestille spisning i Carlsberg Caféen.

Nordea Cup FINAL4 indeholder tre håndboldkampe på to dage og kåringen af den danske pokalmester. I lørdagens semfinaler mødes AG København og AJAX København kl. 14.20, mens Nordsjælland Håndbold og Aalborg Håndbold spiller mod hinanden kl. 16.10.

Finalen mellem de to vindere spilles søndag kl. 16.00.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse