MicrosoftTeams-image (3)

Niclas Barud også udtaget til det svenske landshold

24-årige Niclas Barud er blevet efter-udtaget til det svenske landshold,der mødes i dag og skal spille to landskampe i denne uge. Han er udtaget som erstatning for forsvarskrumtappen Tobias Karlsson, Flensburg-Handewitt, der er har ryg-problemer og kan derfor ikke spille.   Niclas Barud er i forvejen noteret for 18 A-landskampe for Sverige.

Dermed har vi fire spillere med i den svenske trup. Det er Johan Sjöstrand, Tobias Aren, Johan Jakobsson og Niclas Barud.

Sveriges kampe i denne uge gælder kvalifikation til EM i Danmark i 2014, og første kamp er på torsdag 1. november mod Ukraine i Lund, og lørdag 3. november gælder det udekampen mod Holland.

Ole Erevik og Håvard Tvedten er med det norske landshold i denne uge. Det gælder også EM-kval – onsdag hjemme mod Tyrkiet og søndag ude mod Litauen.

Desuden er Mads Mensah Larsen med det danske landshold, der lørdag og søndag spiller herhjemme mod Argentina, og René Antonsen og Rasmus Bech – sidstnævnte udlejet til Team Vesthimmerland – er til samling i Ringsted med U 21 – landsholdet.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse