pokaler_header_new

Niclas Barud også udtaget til det svenske landshold

24-årige Niclas Barud er blevet efter-udtaget til det svenske landshold,der mødes i dag og skal spille to landskampe i denne uge. Han er udtaget som erstatning for forsvarskrumtappen Tobias Karlsson, Flensburg-Handewitt, der er har ryg-problemer og kan derfor ikke spille.   Niclas Barud er i forvejen noteret for 18 A-landskampe for Sverige.

Dermed har vi fire spillere med i den svenske trup. Det er Johan Sjöstrand, Tobias Aren, Johan Jakobsson og Niclas Barud.

Sveriges kampe i denne uge gælder kvalifikation til EM i Danmark i 2014, og første kamp er på torsdag 1. november mod Ukraine i Lund, og lørdag 3. november gælder det udekampen mod Holland.

Ole Erevik og Håvard Tvedten er med det norske landshold i denne uge. Det gælder også EM-kval – onsdag hjemme mod Tyrkiet og søndag ude mod Litauen.

Desuden er Mads Mensah Larsen med det danske landshold, der lørdag og søndag spiller herhjemme mod Argentina, og René Antonsen og Rasmus Bech – sidstnævnte udlejet til Team Vesthimmerland – er til samling i Ringsted med U 21 – landsholdet.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...