MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen genser Silkeborg med glæde og stor respekt

– Det bliver svært, men jeg glæder mig til gensynet med min gamle hjemmebane i Silkeborg, og vi går ind til kampen med stor respekt for BSV. Det bliver en rigtig topkamp i en kulisse, der er en topkamp værdig i den flotte, ombyggede hal i Silkeborg og med masser af tilskuere.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er klar til fredagens top-brag i JYSK Arena, som hallen nu hedder med flotte sky-bokse og toptunet til håndbold på højeste niveau. Efter fem sæsoner som assistenttræner i BSV er det første gang, Nikolaj Jacobsen vender tilbage til Silkeborg – nu som cheftræner for os. Hans hold har mødt Bjerringbro-Silkeborg to gange tidligere i denne sæson med sejr på 25-19 i Super Cuppen og 27-20 i liga-kampen 3. oktober, begge gange i Gigantium.

– Det er selvfølgelig dejligt at have vundet disse to kampe, men til selve kampen i morgen, kan jeg ikke bruge det til ret meget. Det er en helt ny kamp, der venter i morgen. På nye præmisser – med ikke mindst mange fysisk og mentalt slidte spillere på begge hold – og skadede spillere, der er helt eller delvist ude, siger Nikolaj Jacobsen.

BSV er p.t. på andenpladsen i ligaen med 23 point, mens vi deler andenpladsen med Skjern med hver 22 point. Med en sejr passerer vi dermed BSV, der så sent som i mandags tabte 32-25 på hjemmebane til Ribe-Esbjerg, mens vi også var i problemer i fredags – i Skive,   hvor vi med nød og næppe halede en sejr hjem på 19-18.

– Vi er i en fase i turneringen, hvor den slags kampe kommer. Vi har indtil videre været gode til at vinde disse kampe, og derfor står vi i dag med 11 sejre på stribe. I morgen er det en kamp mellem to lige stærke hold, og så er det dagsformen og de små marginaler, der bliver afgørende, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter kampen i morgen i Silkeborg skal vi allerede på onsdag spille på udebane mod TMS Ringsted, der formåede at tage point fra BSV tidligere på sæsonen, og næste lørdag venter en ny topkamp – på hjemmebane i Gigantium mod Team Tvis Holstebro. Vi runder af med udekamp i Aarhus 26. december kl. 20.00.

Kampen i Silkeborg i morgen vises direkte på TV 2 Sport kl. 19.30  og fløjtes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse