MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen mod “gamle” venner i første titelkamp

I fem sæsoner stod Carsten Albrektsen og Nikolaj Jacobsen last og brast som trænere for Bjerringbro-Silkeborg. Tirsdag kl. 18.45 står de i spidsen for hver sit hold i Gigantium Arena, hvor vi møder BSV i kampen om sæsonens første titel i Super Cup. 

– Det er da et ekstra incitament i kampen, men for Morten Bjerre og jeg er det en kamp som alle andre, siger Nikolaj Jacobsen. Vi vil vinde, men det vil Carsten og hans  tropper garanteret også. Vi er to meget jævnbyrdige hold, så det afgørende i morgen bliver, hvilket af holdene der er længst fremme på nuværende tidspunkt og finder den bedste fight frem. 

BSV, der har vundet sølv de seneste to sæsoner, har forberedt sig i en turnering i Ungarn i weekenden. Holdet har skiftet en del ud til denne sæson: Dane Sijan er kommet til fra Viborg HK og har afløst Nicklas Landin, Casper U. Mortensen har afløst Fredrik Petersen på venstre fløj, og Chris Jørgensen er kommet til som playmaker fra Nordsjælland Håndbold.  Henrik Toft Hansen er kommet til fra AG København og erstatter Robert Arrhenius og Miha Zwizej. 

Holdet er uden forsvarskrumtappen Mathias Madsen, men har fået Benjamin Jacobsen tilbage fra en lejeaftale med Skanderborg og han kitter forsvaret sammen med Kasper Nielsen. 

Et stærkt mandskab, som vi skal matche i 60 minutter i både tempo og fysik for at vinde. Vi har Kristian Kjelling tilbage efter næse-operation, og ellers er kampen første optræden i Gigantium for Mads Mensah Larsen, Morten Slundt, Tobias Aren, Niclas Barud, Morten Nergaard og Jeppe Green. Vores serbiske playmaker, Luka Mitrovic, må vente lidt endnu med debut, da hans arbejds- og opholdstilladelse lader vente på sig. 

Kampen fløjtes i gang kl. 18.45 af et ligaens "nye" dommerpar, Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Du kan fortsat sikre dig  billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk og være med til at skyde den nye håndboldsæson i gang for alvor. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse