pokal header web

Nøglekamp i Holstebro

Torsdag pakker vi bussen og sætter kursen mod Vestjylland, hvor der venter en sand nøglekamp mod TTH Holstebro.

Fire kampe resterer der for vores vedkommende i grundspillet, og hvert et point kan derfor få altafgørende betydning i forhold til at kunne tage to point med videre til slutspillet.

De to bedste hold i grundspillet tager begge to point med videre til slutspillet, og her vi i øjeblikket i blandt – I dette spil er TTH Holstebro vores nærmeste forfølger.

Vestjyderne er fire point efter, men de har samtidig spillet en kamp færre, og torsdagens kamp får derfor afgørende betydning i forsøget på at lægge yderligere afstand til holdene udenfor top 2.

Med en sejr kan vi altså tage et stort skridt i den rigtige retning, men det bliver uden tvivl en vanskelig opgave, der venter os, torsdag aften.

Hjemmeholdet har været rigtig stabile i denne sæson, og hjemme i Gråkjær Arena har de ikke tabt i deres seneste seks ligakampe.

Vi har heller ikke de bedste erfaringer fra vores seneste indbyrdes møder i Holstebro. Efter de seneste tre ligaopgør på deres hjemmebane, har vi således rejst tomhændet hjem.

Det skal der dog laves om på torsdag aften, og alle kræfter er sat ind for at hive to point med hjem fra nøglekampen.

Om det lykkes at tage den vigtige sejr, kan du se direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 20.30.  
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse