pokaler_header_new

Norsk super-talent skifter til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig aftale med det 18-årige norske stortalent, Sander Sagosen, der bl.a. var på det norske A-landshold ved EM i Danmark i januar.

Den 1,95 m høje playmaker er netop blevet norsk mester med sin klub, Haslum HK. Han har fået sit store gennembrud i denne sæson på både klubhold og på A-landsholdet, selv han endnu kun er 18 år.

– Sander har været en meget eftertragtet spiller, og vi er derfor særdeles glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen. Sander er et af de største talenter , vi har set i mange år i europæisk håndbold, og med ham fuldender vi vores trup til næste sæson.

– Jeg har valgt Aalborg Håndbold, fordi jeg her får muligheden for at spille på et tophold i den danske liga og dermed udvikle mig yderligere som spiller, siger Sander Sagosen.  Jeg har kun hørt meget positivt om forholdene i klubben og glæder mig desuden til  at spille foran  det store og fantastiske publikum i Gigantium.

Facts om Sander Sagosen:

Sander Sagosen, født 14. september 1995. Spillede i sidste sæson for Trondheim-klubben Kolstad i den norske 1. division og skiftede sidste sommer til Haslum HK i Oslo. I denne sæson  121 mål i 23 liga-kampe. 1,95m høj – 90 kilo. I alt 53 landskampe, heraf 11 på A-landsholdet, hvor han debuterede 1. november 2013 ved Golden League i Oslo.
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...