MicrosoftTeams-image (3)

Ny sejr i slutspillet efter flot 1. halvleg

Vi er fortsat ubesejret i Boxer Herreligaen på hjemmebanen i Jutlander Bank Arena. HC Midtjylland blev sendt retur til det midtjyske med et nederlag på 31-27, efter at vi førte 17-11 ved pausen.

Det var den anden sejr af to mulige i slutspillet, og det betyder, at vi sammen med de to point, vi havde med fra grundspillet, er på seks points – og står med gode kort på hånden før de fire sidste kampe i puljen.

Vi leverede en flot 1. halvleg – en af de bedste halvlege siden pausen i januar – og det gav en fortjent føring på 17-11. Ole Erevik stod flot bag et velfungerende forsvar, og vi kom godt frem ad banen i kontraer og anden bølge. Sander Sagosen førte an i angrebet og flossede gang på gang midtjydernes forsvar op.

HC Midtjylland fulgte nogenlunde med i de første 20 minutter, men i slutfasen af halvlegen udbyggede vi føringen, og Emil Berggren stemplede ind med flere gode scoringer.

Vi fortsatte de gode takter i de første 10 minutter af 2. halvleg og førte 24-16 efter 10 minutter. HC Midtjylland tog en time out, og Jesper Jensen begyndte at give nogle af stamspillerne pauser.

Det kunne hurtigt ses på spillet. HC Midtjylland kæmpede flot videre og skimtede muligheden, da vort spil ikke fungerede optimalt længere. Fire minutter før tid kom gæsterne helt op på minus to ved 28-26, men på mål af Slundt, Buster Juul og Sander Sagosen øgede vi til 31-26, inden Jacob Østergaard lukkede kampen til 31-27.

Næste opgave er Bjerringbro-Silkeborg på udebane næste søndag kl. 19.00 – i en kamp, hvor vi definitivt kan sikre os plads i semifinalerne – og hvor det desuden er en direkte duel om førstepladsen i puljen.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse