MicrosoftTeams-image (3)

Nyt CL-brag i Jutlander Bank Arena

 
Onsdag aften går det igen løs i Jutlander Bank Arena med håndbold i absolut verdensklasse. Modstanderen er det spanske storhold FC Barcelona, og EHF Champions League braget fløjtes i gang kl. 18.45.
 
De spanske mestre er kvalificeret til det udsatte VELUX EHF Final4, og det er dermed den tredje hjemmebanemodstander på stribe i EHF Champions League, som kan se frem til at kæmpe om CL-trofæet fra sæson 2019/2020 i slutningen af denne måned.
 
Vi får dermed endnu en chance for at teste os på allerhøjeste niveau. Vi missede chancen mod Kiel i oktober, hvor vi led et klart nederlag, mens vi bød Veszprém op til dans i Jutlander Bank Arena i sidste måned, inden de trak fra til slut.
 
Anderledes gik det i sidste uge, hvor vi besejrede det ungarske mandskab på udebane, og dermed tilføjede dem sæsonens første nederlag. Det var samtidigt et kæmpe selvtillidsboost for holdet og et bevis på, at vi kan spille op mod alle mandskaber.
 
I Veszprém bød bl.a. Simon Gade, René Antonsen, Henrik Møllgaard og Buster Juul ind med afgørende aktioner undervejs. Vigtigst af alt var dog en gennemført holdindsats med den rette mentale indstilling til kampen – og det kræver mere af samme skuffe onsdag med store enkeltmandspræstationer og en sammentømret enhed, hvis vi skal have chancen mod FC Barcelona.
 
Det spanske mandskab kommer med en perlerække af store profiler, som eksempelvis Aron Palmarsson, Dika Mem og Luka Cindric.
 
I det omvendte opgør i denne sæson led vi et nederlag på ni mål. Det var en kamp, hvor vi i lange perioder spillede op med Barcelona, men udfald undervejs blev straffet kynisk af spanierne.
 
Det kræver derfor 60 gode minutter, hvis vi skal skabe overraskelsen – og det er en chance, vi vil gribe ud efter!
 
Er du ikke på plads i Jutlander Bank Arena, kan du følge opgøret direkte på TV3 Max med optakt fra kl. 18.00.
 
 
Læs mere om FC Barcelona her.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse