pokaler_header_new

Nyt europæisk eventyr starter onsdag

Onsdag aften kl. 18.45 tager vi hul på EHF Champions League 2020-21, når vi starter gruppespillet ude mod slovenske RK Celje Pivovarna Lasko.

I sidste sæsons udgave var Celje-mandskabet også på menuen i gruppespillet. Da vi mødtes i Slovenien for knap et år siden, kunne vi tage de to point med hjem efter et flot comeback.

Efter at have været bagud det meste af kampen vendte vi tingene til slut og sejrede 29-28. Hjemme i Jutlander Bank Arena slog vi slovenerne 28-24.

Meget er sket siden da, og med en ny turnering lige om hjørnet er vi opsatte på at komme godt fra land – og dermed give os det bedst mulige udgangspunkt i jagten på en knockout-plads.

Det bliver dog langt fra nogen nem opgave, der venter os i Slovenien. RK Celje deltager i år for 9. sæson i træk i EHF Champions League – og holdet med en kerne af slovenske spillere sluttede i sidste sæson på gruppens 6. plads.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen efter sejre i henholdsvis pokalturneringen, Super Cup og 3 x ligasejre – og onsdag jagter vi så en tilsvarende god start i EHF Champions League.

Der er som nævnt kampstart kl. 18.45, og kampen kan følges direkte på TV3 MAX.

Vil du blive klogere på vores slovenske modstander, kan du læse mere om RK Celje Pivovarna Lasko her
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...