pokaler_header_new

Nyt opgør mod Veszprém

Onsdag i sidste uge måtte vi se os slået af Veszprém i Jutlander Bank Arena efter en tæt kamp, hvor ungarerne til sidst trak fra. Denne onsdag får vi allerede mulighed for revanche, når vi igen står overfor det ungarske storhold – denne gang på udebane.

Vi er halvvejs i EHF Champions League gruppespillet, hvor vi i vores første syv kampe har hentet otte point. Vi har dermed også mødt alle vores syv gruppemodstandere, og vi fortsætter nu ”baglæns” og møder derfor igen Veszprém i anden halvdels første opgør.

Vores seneste opgør mod ungarerne er derfor fortsat i helt frisk erindring, og det er end ikke en uge gammelt. Vi startede opgøret i førersædet, inden gæsterne fik lukket hullet og til sidst trak fra til en sejr på 33-27.

I store dele af kampen leverede vi rigtig flot spil, men vi manglede de sidste procenter i nogle momenter af kampen, og enkelte udfald gjorde, at vi ikke formåede at stå distancen.

Og det kommer til at kræve en noget nær perfekt indsats fra os igennem samtlige 60 minutter, hvis vi skal tage point fra Veszprém, der fortsat er ubesejret i indeværende sæson.

Efter klare nederlag mod Kiel og Barcelona var vi tættere på at levere overraskelsen mod Veszprém senest, inden de altså trak fra mod slutningen.

Der er ingen tvivl om, at vi går ind til kampen som store underdogs, men kan vi minimere udfaldene og spille op til vores topniveau, er chancen for point til stede – og det er en chance, vi vil kæmpe med 110% for at gribe ud efter.

Mens drengene jagter et stort resultat i det ungarske, vil cirka 300 fans give deres opbakning med fra tribunerne i Jutlander Bank Arena, hvor der er storskærmsarrangement på programmet.

Derudover vil der utvivlsomt også sidde mange hjemme foran TV-skærmen for at støtte drengene. Kampen kan nemlig følges direkte på TV3 MAX. Kampstart er kl. 18.45.
 

Læs mere om Telekom Veszprém her.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...