MicrosoftTeams-image (3)

Nyt opgør mod Veszprém

Onsdag i sidste uge måtte vi se os slået af Veszprém i Jutlander Bank Arena efter en tæt kamp, hvor ungarerne til sidst trak fra. Denne onsdag får vi allerede mulighed for revanche, når vi igen står overfor det ungarske storhold – denne gang på udebane.

Vi er halvvejs i EHF Champions League gruppespillet, hvor vi i vores første syv kampe har hentet otte point. Vi har dermed også mødt alle vores syv gruppemodstandere, og vi fortsætter nu ”baglæns” og møder derfor igen Veszprém i anden halvdels første opgør.

Vores seneste opgør mod ungarerne er derfor fortsat i helt frisk erindring, og det er end ikke en uge gammelt. Vi startede opgøret i førersædet, inden gæsterne fik lukket hullet og til sidst trak fra til en sejr på 33-27.

I store dele af kampen leverede vi rigtig flot spil, men vi manglede de sidste procenter i nogle momenter af kampen, og enkelte udfald gjorde, at vi ikke formåede at stå distancen.

Og det kommer til at kræve en noget nær perfekt indsats fra os igennem samtlige 60 minutter, hvis vi skal tage point fra Veszprém, der fortsat er ubesejret i indeværende sæson.

Efter klare nederlag mod Kiel og Barcelona var vi tættere på at levere overraskelsen mod Veszprém senest, inden de altså trak fra mod slutningen.

Der er ingen tvivl om, at vi går ind til kampen som store underdogs, men kan vi minimere udfaldene og spille op til vores topniveau, er chancen for point til stede – og det er en chance, vi vil kæmpe med 110% for at gribe ud efter.

Mens drengene jagter et stort resultat i det ungarske, vil cirka 300 fans give deres opbakning med fra tribunerne i Jutlander Bank Arena, hvor der er storskærmsarrangement på programmet.

Derudover vil der utvivlsomt også sidde mange hjemme foran TV-skærmen for at støtte drengene. Kampen kan nemlig følges direkte på TV3 MAX. Kampstart er kl. 18.45.
 

Læs mere om Telekom Veszprém her.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse