MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik forlænger til 2015

Den norske landsholdsmålmand Ole Erevik fortsætter i Aalborg Håndbold i endnu to sæsoner, når hans nuværende kontrakt med klubben udløber til sommer. Den nye kontrakt løber dermed til sommeren 2015.
 
– Ole er en af ligaens allerbedste keepere og en vigtig brik på vort hold – både på og uden for banen. Han er en stor personlighed, professionel og med et udpræget vinder-instinkt, og vi er naturligvis meget tilfredse med den nye aftale, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
– Aalborg Håndbold er den rigtige klub for mig – klubben og jeg har de samme ambitioner om at vinde titler og præge toppen af dansk håndbold. Desuden trives min kæreste og jeg med at bo i Aalborg. Det er samtidig en fornøjelse at spille i Gigantium, hvor der er et fantastisk publikum, siger Ole Erevik.
 
Ole Erevik, 32 år, er i gang med sin 10. sæson som professionel håndboldspiller, siden han forlod hjembyen Stavanger i Norge til fordel for Ademar Leon i Spanien i 2003. Han har derefter spillet for Bidasoa i Spanien, Magdeburg i Tyskland og KIF Kolding, inden han kom til Aalborg Håndbold 1. juli 2011.
 
Han er desuden fast inventar på det norske landshold, p.t. med 141 A-landskampe og har deltaget ved flere VM- og EM-slutrunder.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse