MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik klar igen efter mystisk skade med landsholdet

Det er dag fire i den nye sæson. Hård fysisk træning, hvor der svedes igennem til de to daglige træninger med varmegrader, der for bl.a. Ole Ereviks vedkommende minder om opholdet i spansk håndbold for en del år siden.
 
Dern 33-årige norske keeper, der er klar til sin fjerde sæson i Aalborg Håndbold, gi'r den fuld skrue, og han mærker ikke noget til den mystiske skade, der ramte ham i juni midt i deltagelsen i det norske landsholds afgørende VM-kval-kampe med Østrig.

Et par dage før kampen vågnede han en morgen op med en hævet venstre ankel. En betændelse, der kom ud af ingenting og forhindrede ham i at spille den vigtige landskamp.

Betændelsen forsvandt lige så hurtigt, som den kom – fortsat uden forklaring på, hvad den skyldtes.

– Det er fortid nu, og jeg glæder mig til den nye sæson, siger Ole Erevik. Nu er jeg jo ved at være en ældre herre, så jeg skal tage hensyn til kroppen og har altid udfordringerne med mine akillessener, som hurtigt bliver overbelastede, men det har jeg lært at leve med.

Ole Erevik og den øvrige trup kan efter den første uges træning se frem til restitution i weekenden, hvorefter de møder op i træningslejren på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt ved Sæby. 

En uge, der foruden masser af hård træning, byder på sæsonens første testkamp. Det er onsdag 30. juli kl. 19.15 i Sæby Fritidscenter. Modstanderen er Skive fH, der rykkede ud af ligaen i den forgangne sæson.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse