pokal header web

Ole Erevik og Johan Jakobsson melder afbud til landshold

Vi skulle i denne uge have 10 spillere til diverse opgaver med deres respektive landshold. I dag har to af disse spillere imidlertid måtte melde afbud på grund af skader.

Det er målmanden Ole Erevik, der de seneste uger har haft problemer med den ene skulder. Efter behandling i denne uge skal skulderen have ro, og han forventes derefter at være klar til kampen mod Bjerringbro-Silkeborg ved ”10.000 til håndbold” i Herning lørdag 12. november.

Desuden har højre backen Johan Jakobsson måttet melde afbud til det svenske landsholds deltagelse i Super Cup i Tyskland. Efter fem flotte scoringer mod AG København i lørdags måtte Johan Jakobsson udgå efter fem minutters spil i 2. halvleg med smerter i den ene lyske.

-Vi forventer, at Johan er ude to-fire uger. Det er ærgerligt, for han har spillet flotte kampe på det seneste, men over en sæson kan vi ikke undgå skader. Vi håber at få Johan tilbage hurtigst muligt, men vi ved også, at det er risikabelt at begynde for tidligt ved lyskenskader, siger direktør Jan Larsen.

Kristian Kjelling og Håvard Tvedten bliver vores repræsentanter på det norske landshold ved tre kampe i Bring Cup i denne uge – sammen med vores træner, Robert Hedin, der samtidig er norsk landstræner. Norge møder torsdag Makedonien, fredag Litauen og lørdag Portugal.

Jonas Larholm er med det svenske landshold til Super Cup i Tyskland, hvor holdet møder Danmark, Spanien og Tyskland.

Henrik Møllgaard og Jacob Bagersted er med det danske B-landshold, der samles onsdag, og som fredag, lørdag og søndag spiller tre kampe i Norge mod det danske B-landshold.

Vores stregspiller, Olexandr Shevelev, er hjemme til landsholdsopgaver i Ukraine, og onsdag til søndag er Martin Larsen og René Antonsen til træningssamling med U 20-landsholdet i Kolding.

Imens mange af spillerne er i gang med disse aktiviteter med landsholdene, træner assistenttræner Morten Secher for fuld kraft med de øvrige spillere.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse