MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik og Johan Jakobsson melder afbud til landshold

Vi skulle i denne uge have 10 spillere til diverse opgaver med deres respektive landshold. I dag har to af disse spillere imidlertid måtte melde afbud på grund af skader.

Det er målmanden Ole Erevik, der de seneste uger har haft problemer med den ene skulder. Efter behandling i denne uge skal skulderen have ro, og han forventes derefter at være klar til kampen mod Bjerringbro-Silkeborg ved ”10.000 til håndbold” i Herning lørdag 12. november.

Desuden har højre backen Johan Jakobsson måttet melde afbud til det svenske landsholds deltagelse i Super Cup i Tyskland. Efter fem flotte scoringer mod AG København i lørdags måtte Johan Jakobsson udgå efter fem minutters spil i 2. halvleg med smerter i den ene lyske.

-Vi forventer, at Johan er ude to-fire uger. Det er ærgerligt, for han har spillet flotte kampe på det seneste, men over en sæson kan vi ikke undgå skader. Vi håber at få Johan tilbage hurtigst muligt, men vi ved også, at det er risikabelt at begynde for tidligt ved lyskenskader, siger direktør Jan Larsen.

Kristian Kjelling og Håvard Tvedten bliver vores repræsentanter på det norske landshold ved tre kampe i Bring Cup i denne uge – sammen med vores træner, Robert Hedin, der samtidig er norsk landstræner. Norge møder torsdag Makedonien, fredag Litauen og lørdag Portugal.

Jonas Larholm er med det svenske landshold til Super Cup i Tyskland, hvor holdet møder Danmark, Spanien og Tyskland.

Henrik Møllgaard og Jacob Bagersted er med det danske B-landshold, der samles onsdag, og som fredag, lørdag og søndag spiller tre kampe i Norge mod det danske B-landshold.

Vores stregspiller, Olexandr Shevelev, er hjemme til landsholdsopgaver i Ukraine, og onsdag til søndag er Martin Larsen og René Antonsen til træningssamling med U 20-landsholdet i Kolding.

Imens mange af spillerne er i gang med disse aktiviteter med landsholdene, træner assistenttræner Morten Secher for fuld kraft med de øvrige spillere.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse