pokaler_header_new

Ole Erevik og Norge tæt på sensationen mod verdensmestrene

Storspil af Ole Erevik, fantastisk norsk kulisse i Gigantium og et krop-umuligt dommerpar, der forhåbentligt har dømt deres både første og sidste kamp ved EM. 

Det var hoved-ingredienserne i en lige ved og næsten-oplevelse for Ole Erevik, Håvard Tvedten og det norske landshold i opgøret mod verdensmestrene fra Spanien, der sluttede med at vinde 27-25, men hvor Norge førte med to mål med syv-otte minutter tilbage. 

Spanien førte som ventet i hele 1. halvleg, og havde det ikke været på grund af storspil af Ole Erevik, havde føringen været på en del mere end 12-8, som måltavlen viste. Erevik fortsatte efter pausen, og så vågnede medspillerne op til dåd mod spanierne, der ikke var helt oppe i gear. Flot norsk fight, men til sidst blev den spanske fysik for stor.

Det hjalp så lidt for Erevik, at han klarede tre straffekast og blev kåret til Norges bedste. Nederlaget betyder, at Norge skal besejre Ungarn på tirsdag for at blive i turneringen. 

Var det en stor aften for Erevik, var det derimod en sort aften for Tvedten, der endnu ikke er kommet rigtigt ind i EM-turneringen. Han misbrugte bl.a. straffekast og kontra og kom ikke på scoringstavlen. 

I Herning fik Mads Mensah Larsen en del spilletid i sejren på 33-29 over Østrig og scorede en enkelt gang. 

Johan Jakobsson og det svenske landshold lagde mandag aften ud med en sikker sejr over Montenegro, hvor der var næsten fuld spilletid til Johan Jakobsson, der tegnede dig for tre mål. 

Sverige kan tage et vigtigt skridt mod mellemrunden med en sejr over Hviderusland i onsdagens kamp i Brøndby-Hallen. 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...