MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik: Vi kommer på hårdt arbejde mod Kielce

– Vi kommer på hårdt arbejde søndag sidst på eftermiddagen, konstaterer en af holdets mest rutinerede spillere, keeperen Ole Erevik, med et skævt smil til dagens træning. 

Den snart 34-årige norske landsholdskeeper ved, hvad han taler om, og hvor svært det bliver at matche det polske storhold, KS Vive Tauron Kielce i opgøret i Champions League søndag kl. 16.50. 

– De er os fysisk overlegne og samtidig meget dygtige håndboldsspillere med stor international erfaring. Vi skal ramme vort absolutte topniveau samtidig med, at de har en mindre god dag, men vi går benhårdt efter den chance, der er. 

– Jeg har aldrig tidligere mødt Kielce, men i sæsonen 2007-2008 spillede jeg i SG Magdeburg sammen med to af deres profiler, Karol Bielecki og Gregorz Tkaczyk, to spillere, som vi nok skal få vores problemer med, siger Ole Erevik, der igen er helt fit efter at have haft problemer med et hold i nakken i en uges tid. 

Truppen lagde lørdag formiddag sidste hånd på forberedelserne til søndagens kamp med taktik og taktisk træning. Martin Larsen sad over dagens træning og er tvivlsom til kampen på grund af ryg-problemer. 

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse