pokaler_header_new

Op mod 3.500 i Gigantium lørdag mod Kolding

Der er altid garanti for tætte kampe, spænding og dramatik, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding mødes, og det ved publikum godt. På lørdag, 25. februar kl. 17.00 står vi ansigt til ansigt med Bo Spellerberg og co. i Gigantium Arena.

– Vi kan se på billetsalget, at der kommer omkring 3.500 tilskuere til Kolding-kampen på lørdag. Det er helt kanon med så stor opbakning, og det er fortsat muligt at købe billet til kampen på vores hjemmeside, siger Jan Larsen. Jo flere tilskuere, jo større opbakning til holdet og endnu bedre stemning i Gigantium.

– Det har været en fantastisk måned for os med Final4, hjemmekampen mod AG København og nu mod Kolding. Vi når op på samlet 16.000 tilskuere og 1,2 mio. tv-seere på bare en måned på hjemmebane i Gigantium, siger Jan Larsen.

På den sportslige del er der forhåbninger om, at Ole Erevik er klar til at træde ind i truppen igen mod sine tidligere holdkammerater fra Kolding, men intet er endnu sikkert før de sidste træninger op til kampen. Vi har revanche til gode for et knebent nederlag i Kolding i oktober, men kommer med god selvtillid efter sejr over AG København og uafgjort i Holstebro i lørdags.

Kolding har tabt de seneste to kampe til Team Tvis Holstebro og Nordsjælland og tørster efter at få point på kontoen. Træner Peter Bredsdorff-Larsen råder over et stærkt mandskab med Fredrik Ohlander i målet, Bo Spellerberg, Lars Christiansen, Lasse Boesen, Lukas Karlsson, Anders Oeschler, Cyril Viudes, Kasper Irming, Frederik Børn og Rasmus Jensen.

Kasper Irming har været ude i længere tid med en hånd-skade og er tvivlsom starter, og desuden må Kolding se bort fra højre fløjen Simon Jensen i resten af sæsonen, efter at han har været ramt af en blodprop.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...