pokal header web

Oplev en weekend i håndboldens tegn

I weekenden fra fredag 14. juni til søndag 16. juni har drengespillere årgang 2004-2007 mulighed for at få en unik oplevelse med håndbolden i fokus.

Denne weekend afholdes der nemlig Aalborg Håndbold Camp 2019, hvor man kan opleve livet som professionel håndboldspiller.

Børnene vil blive trænet af Aalborg Håndbold trænere, mens udvalgte ligaspillere også vil deltage i træningen. Hele weekenden sluttes af med et brag, hvor alle deltagere gratis kan opleve de danske verdensmestre, når de spiller EM-kvalifikationskamp mod Færøerne i Gigantium om søndagen kl. 18.00.

Der vil desuden være mulighed for at forældre og familie kan tilkøbe billetter i samme område for 175 kr. pr. billet.

I skal dog være hurtigt ude, da tilbuddet, med en gratis billet til deltageren samt mulighed for tilkøb af yderligere, kun er gældende til lørdag 1. juni.

Ikke nok med at weekenden slutter med en landskamp, så vil der om lørdagen være mulighed for at møde de danske verdensmestre og få autografer samt billeder i forbindelse med deres træning.

Adgang til hele weekenden kan købes for blot 1.695 kroner. Inkluderet i dette er bl.a. fuld forplejning, to overnatninger, velkomstpakke, masser af lærerig træning og altså en gratis billet til landskamp ved tilmelding senest 1. juni. 

Læs meget mere om Aalborg Håndbold Camp 2019 her.

Køb billet til Aalborg Håndbold Camp 2019 her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse