pokaler_header_new

På jagt efter ny CL-sejr

Tirsdag morgen blev kursen sat mod den kroatiske hovedstad, Zagreb. Onsdag aften venter nemlig sæsonens tredje gruppekamp i EHF Champions League. Opgøret spilles kl. 20.45 og kan følges live på Viaplay.

10 kampe – 10 sejre. Det er facit godt en måned inde i denne sæson, og jagten på at udbygge den fortrinlige sæsonstart går næste gang gennem Zagreb.

En spændende udfordring mod de kroatiske mestre, som vi også kæmpede med i sidste sæsons gruppespil.

Her blev det til en overbevisende sejr hjemme i Jutlander Bank Arena, mens vi måtte se os slået med et enkelt mål scoret i sidste sekund, da vi besøgte kroaterne i Arena Zagreb i februar måned.

Vi har dermed revanche til gode, og vi er naturligvis yderst opsatte på denne gang at kunne tage de to point med hjem – og dermed fortsætte den gode start på EHF Champions League sæsonen, hvor de hidtil er blevet til sejre over Celje og Motor.

Zagreb derimod har fortsat deres første CL-point til gode i indeværende sæson, efter de har lidt store nederlag mod henholdsvis Kiel og Veszprém.

Der venter derfor utvivlsomt et sultent hjemmehold, men vi er mere end klar til at tage udfordringen op.

Kampstart er som nævnt kl. 20.45, og opgøret kan følges live på Viaplay.
 

Du kan i øvrigt læse mere om HC PPD Zagreb her.  

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...