MicrosoftTeams-image (3)

På jagt efter ny CL-sejr

Tirsdag morgen blev kursen sat mod den kroatiske hovedstad, Zagreb. Onsdag aften venter nemlig sæsonens tredje gruppekamp i EHF Champions League. Opgøret spilles kl. 20.45 og kan følges live på Viaplay.

10 kampe – 10 sejre. Det er facit godt en måned inde i denne sæson, og jagten på at udbygge den fortrinlige sæsonstart går næste gang gennem Zagreb.

En spændende udfordring mod de kroatiske mestre, som vi også kæmpede med i sidste sæsons gruppespil.

Her blev det til en overbevisende sejr hjemme i Jutlander Bank Arena, mens vi måtte se os slået med et enkelt mål scoret i sidste sekund, da vi besøgte kroaterne i Arena Zagreb i februar måned.

Vi har dermed revanche til gode, og vi er naturligvis yderst opsatte på denne gang at kunne tage de to point med hjem – og dermed fortsætte den gode start på EHF Champions League sæsonen, hvor de hidtil er blevet til sejre over Celje og Motor.

Zagreb derimod har fortsat deres første CL-point til gode i indeværende sæson, efter de har lidt store nederlag mod henholdsvis Kiel og Veszprém.

Der venter derfor utvivlsomt et sultent hjemmehold, men vi er mere end klar til at tage udfordringen op.

Kampstart er som nævnt kl. 20.45, og opgøret kan følges live på Viaplay.
 

Du kan i øvrigt læse mere om HC PPD Zagreb her.  

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse