MicrosoftTeams-image (3)

Patrick Wiesmach vender tilbage til Aalborg Håndbold på to-årig kontrakt

Den 25-årige landsholdsspiller Patrick Wiesmach vender tilbage til Aalborg Håndbold. Det sker på en to-årig aftale, der træder i kraft 1. juli 2016.
 
Direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold:
 
– Patrick er en af ligaens bedste højre fløje, og det gav ham helt fortjent en plads i 28-mands truppen til EM. Han har markeret sig som en af ligaens topscorere i de seneste tre-fire sæsoner. Det er desuden en speciel glæde at byde en af klubbens ”egne”, tidligere spillere velkommen tilbage.
 
Patrick Wiesmach var i 2010 med til at vinde det danske mesterskab med AaB Håndbold og skiftede derefter til Team Tvis Holstebro.
 
– Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og trække i den røde trøje. Det er noget helt specielt for mig at vende tilbage til den klub og den by, hvor min håndboldkarriere begyndte. Jeg kommer til en klub, der har ambitioner om at være med i toppen hver eneste sæson, og jeg vil yde mit bedste i hver kamp for, at vi når helt til tops, siger Patrick Wiesmach.
 
Patrick Wiesmach fik sin håndboldopdragelse i Vodskov IF og Hjallerup IF, inden han kom til AaB Håndbold, og han var bl.a. med til at vinde U 20 EM i 2010. Han har spillet syv Y-landskampe, 31 U-landskampe og 17 A-landskampe.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse