MicrosoftTeams-image (3)

Per Jessen: Glæder mig til at komme i kamp på lørdag

Mundheldet om savsmuldet fornægter sig heller ikke for den rutinerede Per Jessen, der nu efter få dages træning med Kjelling og co. kan se frem til "premieren" med holdet lørdag kl. 15.00 mod nyoprykkede Skive FH i Gigantium Arena.

– Vi glæder os alle sammen til kampen på lørdag, siger Per Jessen, der senest stod i spidsen for AaB Håndbold for godt tre sæsoner siden. Vi har trænet hårdt og godt i hele ugen, og jeg kan mærke på spillerne, at der ser frem til at spille kamp igen – og vise hjemmepublikummet, at det var en svipser i Viborg i fredags.

– Det handler for os om at få stabliseret spillet – primært i forsvaret. At få firblokken i midten til at fungere. Det giver basis for hele redninger af keeperne og er grundlaget for, at kontra-spillet med Tvedten og Lennartsson kommer til at fungere, siger Per Jessen.

Tilfældigt var Per Jessen på lægternesom tilskuer  i Aalestrup omkring 1. august, da vi spillede mod Skive fH i FTZ Cup og vandt – efter en kamp, hvor Skive på fight og vilje fulgte godt med langt hen i kampen.

 -Vi ved, at Skive er et mandskab med stor vægt på forsvaret, ligesom de har en god keeper. Ellers kunne de heller ikke være meget tæt på at tage point fra Skjern i søndags – i en kamp, hvor Skjern kun scorede 25 mål.

– Vi går efter sejren, og jeg håber, at publikum møder talstærkt op på lørdag for at hjælpe os på vej, siger Per Jessen.

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse