MicrosoftTeams-image (3)

Per Jessen: Glæder mig til at komme i kamp på lørdag

Mundheldet om savsmuldet fornægter sig heller ikke for den rutinerede Per Jessen, der nu efter få dages træning med Kjelling og co. kan se frem til "premieren" med holdet lørdag kl. 15.00 mod nyoprykkede Skive FH i Gigantium Arena.

– Vi glæder os alle sammen til kampen på lørdag, siger Per Jessen, der senest stod i spidsen for AaB Håndbold for godt tre sæsoner siden. Vi har trænet hårdt og godt i hele ugen, og jeg kan mærke på spillerne, at der ser frem til at spille kamp igen – og vise hjemmepublikummet, at det var en svipser i Viborg i fredags.

– Det handler for os om at få stabliseret spillet – primært i forsvaret. At få firblokken i midten til at fungere. Det giver basis for hele redninger af keeperne og er grundlaget for, at kontra-spillet med Tvedten og Lennartsson kommer til at fungere, siger Per Jessen.

Tilfældigt var Per Jessen på lægternesom tilskuer  i Aalestrup omkring 1. august, da vi spillede mod Skive fH i FTZ Cup og vandt – efter en kamp, hvor Skive på fight og vilje fulgte godt med langt hen i kampen.

 -Vi ved, at Skive er et mandskab med stor vægt på forsvaret, ligesom de har en god keeper. Ellers kunne de heller ikke være meget tæt på at tage point fra Skjern i søndags – i en kamp, hvor Skjern kun scorede 25 mål.

– Vi går efter sejren, og jeg håber, at publikum møder talstærkt op på lørdag for at hjælpe os på vej, siger Per Jessen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse