pokaler_header_new

Per Jessen: Glæder mig til at komme i kamp på lørdag

Mundheldet om savsmuldet fornægter sig heller ikke for den rutinerede Per Jessen, der nu efter få dages træning med Kjelling og co. kan se frem til "premieren" med holdet lørdag kl. 15.00 mod nyoprykkede Skive FH i Gigantium Arena.

– Vi glæder os alle sammen til kampen på lørdag, siger Per Jessen, der senest stod i spidsen for AaB Håndbold for godt tre sæsoner siden. Vi har trænet hårdt og godt i hele ugen, og jeg kan mærke på spillerne, at der ser frem til at spille kamp igen – og vise hjemmepublikummet, at det var en svipser i Viborg i fredags.

– Det handler for os om at få stabliseret spillet – primært i forsvaret. At få firblokken i midten til at fungere. Det giver basis for hele redninger af keeperne og er grundlaget for, at kontra-spillet med Tvedten og Lennartsson kommer til at fungere, siger Per Jessen.

Tilfældigt var Per Jessen på lægternesom tilskuer  i Aalestrup omkring 1. august, da vi spillede mod Skive fH i FTZ Cup og vandt – efter en kamp, hvor Skive på fight og vilje fulgte godt med langt hen i kampen.

 -Vi ved, at Skive er et mandskab med stor vægt på forsvaret, ligesom de har en god keeper. Ellers kunne de heller ikke være meget tæt på at tage point fra Skjern i søndags – i en kamp, hvor Skjern kun scorede 25 mål.

– Vi går efter sejren, og jeg håber, at publikum møder talstærkt op på lørdag for at hjælpe os på vej, siger Per Jessen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...